2777
2789

ناهارمم اگه گوشت باشه که چه بهتر( غذا هرچی باشه اندازه 3قاشق میریزم ت بشقاب. اگه همراهش برنجم باشه برنج10قاشق میخورم. همراه با یه پیاله ماست. سالاد شیرازی و اب) 

سعی کنین نون و برنج رو یهو قطع نکنین بدنتونو عادت بدین و یواش یواش قطع کنین مخصوصا نون. حالا بازم برنج خاصیت داره و مفیده و بدن بهش نیاز داره... ولی نون زیاد ن 

بزارین اینم بگم. من دقیقا ساعت11 12 شب میخوابم و صبح ساعت7:30 بیدار میشم و برا خودم صبحونه اماده میکنم. ینی تا ساعت 9باید صبحونمو خورده باشم. ناهارو ساعت2میخورم میون این ساعتا اب زیاد میخورم. میوه خوردن مشکل نداره ولی نه اینکه بشینی از هر میوه20تا بخوری. 1 2 تا بخور.  شامم ساعت7میخورم.  چون اگه دیر وقت بشه هررچیم باشه بازم چاق میکنه. 

شب قبل خواب یه لیوان شیر میخورم.

من پوستمم خیلی عالی شده. درضمن من سن خاصیم ندارما 17سالمه ولی به خودم اهمیت میدم. 

موفق باشین. 

هرکیم هر سوالی داشت میتونه درخواست بده بهم بپرسه چون از همه چی سردر میارم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم همه رو یه جا میخوری؟ با هرروز یکی؟ 

بله چون نون نمیخورم خیییلی راااحت میخورمشون. یه صبحونه ی کااملا سالمه.

یه بار امتحان کن میبینی چی میگم. دیدی زیاد شد چیزاییکه نوشتم چشمت ترسید مگر ن چیزی نیس. ینی زیاد نیس 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز