2777
2789
عنوان

بهترین دکتر برای ای وی اف درمانگاه ابن سینا کیه ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 25279 بازدید | 38 پست
شماره اش 23519.بار اول با همسرتون میرید مرکز تشکیل پرونده میدید و کلی ازمایش.همه ازمایشای قبلیتونو ب ...

قبلا یک بار رفتم ولی امرور هر چی زنگ زدم جواب نداد

شماره اش 23519.بار اول با همسرتون میرید مرکز تشکیل پرونده میدید و کلی ازمایش.همه ازمایشای قبلیتونو ب ...

خب لزیزم چرا فیبروم را بر نمیداری  اگر رحمت مشکل دیگه ای نداره با لاپراسکوپی 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

چقدم بده ،میشه خودمان دکترمان را انتخاب کنیم ؟

سلام

اول خودشون بهت دکتر معرفی میکنن.بعد خودت تحقیق کن کدوم دکتر خوبه هر وقت خواستی نوبت بگیری میگن اسم دکتر رو بگو همون دکتری که خودت میدونی خوبه رو بگو واسه همون براتون نوبت میزارن.من که تازه میکرو انجام دادم.نگرفت دو.روزه دپرس و نالانم.

سلام اول خودشون بهت دکتر معرفی میکنن.بعد خودت تحقیق کن کدوم دکتر خوبه هر وقت خواستی نوبت بگیری میگن ...

عزیزم حتما پیج bardari.irرا ببین خیلی کمکت میکنه برای بارداری

سلام اول خودشون بهت دکتر معرفی میکنن.بعد خودت تحقیق کن کدوم دکتر خوبه هر وقت خواستی نوبت بگیری میگن ...

عزیزم منم ابن سینا میرم اونجا همسرتون ازمایش داد مورفولوژی چند بود چون برا همسر منو صفر زدن اگه خوندی پیاممو راهنماییم کن مرسی

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  دوباره دارم مامان میشم خیلی یهویی و سوپرایزی امیدوارم تا آخر خوب پیش بره🥰ب تاریخ ۲۸ بهمن ماه ۱۴۰۳