2789
عنوان

حالم خرابه ؟

303 بازدید | 9 پست
دیشب تا صبح خواب هایه خیلی بد دیدم تا صبح تو خواب گریه کردم الان حالم یک جوریه انگار تو این دنیا نیستم تپش قلب شدید و لرزش شکم و دست و پا سرم میچرخه چکار کنم چی بخورم بهتر بشم هنوز تو شوک خواب هایه بدم هستم

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اصلا نمیتونم بشینم فیلم نگاه کنم اصلا یک جوریم فقط که تو خواب میگفتم کاش واقعی نبود بعد تو هم خواب میگفتم حالا که خواب نیست بعد که پا شدم دیدم خواب بوده فقط میگفتم خدایا شکرت خدایا شکرت کاش همه اتفاق هایه بد خواب باشن
دم‌کرده گل گاوزبان و لیموعمانی
دم‌کرده گل گاوزبان و لیموعمانی
مواد لازم:
گل گاوزبان 3 قاشق غذاخوری، لیمو عمانی 2عدد، عسل 2 قاشق مرباخوری در هر لیوان، آب جوش 4 لیوان.
طرز تهیه:
لیموعمانی‌ها را سوراخ و یا از وسط نصف کنید، به همراه گل گاوزبان و آب جوش در قوری چینی بریزید و اجازه دهید روی حرارت غیرمستقیم به مدت 30 دقیقه دم بکشد. سپس دم‌کرده را در یک لیوان و یا فنجان بزرگ بریزید، عسل یا نبات را بیفزایید و هم بزنید تا کاملاً ‌حل شود و به آرامی میل کنید.

خواص: این نوشیدنی آرام‌بخش است و برای پایین آوردن فشارخون و نیز رفع ناراحتی پروستات بسیار مفید است. همچنین برای کاهش دردهای ابتدای قاعدگی مفید است.

در صورتی که گاوزبان بدون لیموعمانی مورد استفاده قرار گیرد باعث بالا رفتن فشار خون خواهد شد و برای کسانی که دچار افت فشار و ضعف شده اند مناسب تر است.
من به جای عسل نبات می اندازم