چند ماهی هست یه کار توخونه شروع کردم.برای پیشرفتم لطفا دعا کنید♥️♥♥️اگه دوس داری تو هم مثل من تو خونت شاغل بشی بهم درخاست بده❤از کجا میدونی؟ شاید این همون راهیه که همیشه از خدا میخاستی و میگفتی خدایاا راهی جلوی پام بزار تا زندگیمو متحول کنم...(نتورکر.نماینده برند لدورا)
خودم نه . بهش اعتقاد ندارم . ولی یکی از دوستام از طریق یه پیجی اطلاعات بدست آورده راجبش . دقیق نمیتونم بگم چجوری ولی انگار قبلش باید مکانی که میخوای شیفت بکنی رو دقیق رو کاغذ بنویسی و این داستانا . دوستم بعد از چند بار امتحان فقط گفته که هر بار اینکارو میکنه احساس نفس تنگی بهش دست میده و...
راستش من رفتم به پیشنهاد دوستم هایلایتارو خوندم . بعد دیدم خیلی بچه بازیه. اکثرا میخواستن از این راه برن پیش کراشاشون 😐😐😐😐😐کوئسشن باکسارو دیدم اصن گفتم بیخیال اینا کی ان دیگه. اگه به صورت درست و علمی خودت تحقیق کنی راجبش شاید جالب باشه . ولی اینا پیروی کورکورانه از سرِ ذوق و بچگی کرده بودن. خلاصه که با منطق من جور در نیومد...
فک کن به جای اینکه با هواپیما بری مثلا پاریس چشاتو میبندی و از طریق ذهنت منتقل میشی...هیچ فرقی با این دنیا نداره تنها فرقش همینه که لازم نیست با هواپیما بری...دروغم نیست من خودم انجامش دادم و ادمای زیادی رو دیدم که انجامش دادن اگر واقعا علاقه داری بیشتر توی گروهای تلگرامی که ادمایی که شیفت کردن یا دارن تلاش میکنن هستن عضو شو خیلی به اینستا و پیجاش اکتفا نکن فقط درحد اطلاعات عمومی خوبن
شیفتینگ خیلی حس خوبی داره. ولی باید از این زندگیت لذت ببری تا بتونی وارد بعد چهارم و پنجم بشی. به همین دلیله که میگن خیلی ها نتونستن شیفت کنن. من خودم یه متود ساختم که خیلی به درد میخوره.