2821
2789
عنوان

هپاتیت

332 بازدید | 6 پست

دوستان کسی هست که هپاتیت داره و باردارم هست مشکلی نداشتین باهاش؟؟؟من احساس میکنم از شوهرم گرفتم هپاتیت b هست تو بچگی واکسن زدم ولی الان جواب آزمایشم مثبت شده خیلی نگرانم

نگرانی نداره گلم دارو داره مصرف میکنین

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انقدر گریه کردم حد نداره😭

عزیزم چه اشکالی داره خیلیا دارن میشه باهاش سازگار شد

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

فامیل ما از بیمارستان به هپاتیت مبتلا شده بود تو ۲۰ سالگی الان ۶۰ سالشه مشکلی نداشته کاملا باهاش سازش کرده بچه دارم شده دو تا بچه داره اونا سالمن

فامیل ما از بیمارستان به هپاتیت مبتلا شده بود تو ۲۰ سالگی الان ۶۰ سالشه مشکلی نداشته کاملا باهاش ساز ...

خوبه خداروشکر من شنیدم اگه حاد باشه شیش ماه بعد از بین میره ولی اگه مزمن باشه باعث سرطان میشه

خوبه خداروشکر من شنیدم اگه حاد باشه شیش ماه بعد از بین میره ولی اگه مزمن باشه باعث سرطان میشه

عزیزم 

باعث سرطان نمیشه شما از الان دارو مصرف میکنی جلو گیری میکنه از سرطان شدنش و اینکه بعد ۴۰ سال اینا سرطان ممکنه بکنه اونم زود جلوشو میگیرن با دارو یا پیوند

2829
2828
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز