2777
2789
عنوان

تفریح شما چیه؟؟؟؟

5202 بازدید | 20 پست
من خیلی حس تنهایی وبی حوصلگی می کنم ونمی دونم چطوری شادتر بشم شما چکار می کنید که بهتون خوش بگذره؟؟؟؟؟
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود
هیچی شبی یکی دو ساعت نت گردی همین
زن بودن‌ خیلی‌ قشنگه‌! چیزیه‌ که‌ یه‌ شجاعت تموم‌ نشدنی‌ می‌خواد! یه‌ جنگ که‌ پایان‌ نداره‌! خیلی‌ باید بجنگی‌ تابتونی‌ بگی‌ وقتی‌ حوا سیب ممنوعه‌ رو چید گناه به‌ وجود نیومد، اون‌ روز یه‌ قدرت باشکوه‌ متولد شد  که‌ بهش نافرمانی‌ می‌گن‌!
دلم چیزهای خوب می خاد ...بازار رفتن ..مسافرت ....اکیپ با دوستهای باحال...ولی همه چی ازبین رفته......دوستهام که همه پخش وپلا .وگرفتارن....مسافرت واسه کارشوشونمیشه...بازار هم بانی نی منتفی است
با کودک خود ... با شوهر خود .... آن گونه رفتار نکن که او هست.... بلکــــــه آن گونـــــه که تـــــــــــوـ دوســت داری او بشـــــود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آخر هفته خونه پدر مادرمون...بعضی روزا هم قدم زدن تو خیابونای اطراف
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
چقدر همه این کارها تکراری شده نه؟؟؟؟؟؟؟؟
صبح که از خواب پا میشم پوشک عوض میکنم نهار درست میکنم بچه رو میخوابونم شوهرم میاد به شوهرم نهار میدم خونرو تمییز میکنم بعد با بچه سرو کله میزنم میام نی نی سایت در کل ساعت ١٠پا میشم نقش پرستار دارم ساعت ١٢نقش کلفت خونرو دارم ساعت ٣ زن مهربونم ساعت ٤ پرستار بچه و پوشک عوض کن اخر شبم خسته میوفتم رو تخت با نی نی سایت مشغولم اخرشم باید نقش یه زن افسونگر واسه شوهرم بازی کنم به همین سادگی عمرم تموم میشه
من مسئول چیزی هستم که میگم، نه چیزی که تو ازش برداشت میکنی
ما هم هیچ تفریحی نداریم :(((((
دوساله مسافرت نرفتم به خاطر بارداری و بچه. فعلا فقط از خرید کردن برای پسرمو فیلم دیدن لذت می برم
به نظرم مسافرت تو تتغییر روحیه ات خیلی موثره اگه می تونی حتما برو
هیچ وقت یکیو انقدر نبرید بالا که دیگه خودشم نتونه بیاد پایین!