2821
2789
عنوان

کرونا ویروس😷🦠🦴

163 بازدید | 25 پست

این کرونا خیلی خیلی بده...

من الان اصلا حال ندارم خیلیییی جدی بگیرین هر علامت که دارین فوری تست بدین.دو هفته علائم معمولی داشتم جدی نگرفتم..

الان درد پا.قفسه سینه گلو درد سر درد کل بدنم درد میکنه نمیتونم راه برم همش میخوام بخوابم..

نگید ما ماسک زدیم امکان نداره بگیریم منم اصلا بدون ماسک نبودم اما دیگه اینجوری شدم‌.

التماس دعا

چرا استوخون گذاشتی تو عنوانت😐

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دوست منم گرفته  

مامان و بابام واکسن چینی زدن بابام مشکلی نداره ولی مامانم خیلی حالش بده 

التماس دعا

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو  حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

خدا شفاتو بده گلم بهتر میشی منم باردارم تب داشتم لرز داشتم اما تست ندادم ۴ روزه دیگ نه تب دارم ن لرز هیچی خونه موندم و مایع جات میخورم 

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️

متاسفانه شرایط اونقدر افتضاح شده که دیگه یك ماسك جوابگو نیست

اگر بیرون رفتید فقط براي كارهاي ضروري و با ٢ تا ماسك باشه

استارتر مراقب خودتون باشید تو این دوره خیلي🌹

صحبت از ماندن یک عمر بماند به کنار ، قدر نوشیدن یک چایی بمانی کافیست...

داروی امام کاظم ع و دم نوش اویشن مصرف کن

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
دارو امام کاظم چیه

عطاری بگیر مصرف کن هر سه روز یک قاشق چای خوری 

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
استخونام درد میکنه خیلی

الهییی ایشاالا زودی خوب میشی 

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)
متاسفانه شرایط اونقدر افتضاح شده که دیگه یك ماسك جوابگو نیست اگر بیرون رفتید فقط براي كارهاي ضروري ...

واقعا باید دوتا ماسک زد همین اطراف ماسک ک بازه بازم احتمالش هست.

قربونت🌹