2777
2789
عنوان

پرایمررر

135 بازدید | 4 پست

بچه هامن توعمرن یبارم پرایمراستفاده نکردم بعددیروزیکی خریدم مارکش آی فیسه ...زدم بع پوستموبعدش کرم پودراستفاده کردم پوستم پوسته پوستع شدوخشککک کرم پودرروش یجووری شدپوسته پوسته ای شدوصاف نبودولله شنیدم پرایمربراصافی پوستع وزیرسازع قبل ارایشع ولی برای من ازقبلم بدترشدباوجودپرایمر...بنظرتون اشکال کارم کجاعه😢برم پسش بدم وهمون مرطوب کننده روبزنم زیرارایشم؟🤔اینم بگم ک پوستم تاحدودی خشکه امامنافذبازداره وکرم میزنم اب میشع روصورتم 

پرایمر مارک خوب که به نوع پوستتون میخوره تهیه کنید  پوستتون چرب هست یا خشک؟ پرایمر فلورمار یا ...

پوستم ولله نمیدونم باورت میشه عزیزم؟ولی قبل ارایش خشکه درحدی ک مرطوب کنندع میزنم امابعدارایش کرم اب میشه توصورتم یه ساعته ...روزنه های بازداره پوستم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرایمر مارک خوب که به نوع پوستتون میخوره تهیه کنید  پوستتون چرب هست یا خشک؟ پرایمر فلورمار یا ...

مرسی گلم من آی فیس خریدم نمیدونم مخصوص چه پوستیم هست ولی اصلاخوب نبودصورتم پوسته پوسته شدبعدکرم پودرمیگی پسش بدم؟

مرسی گلم من آی فیس خریدم نمیدونم مخصوص چه پوستیم هست ولی اصلاخوب نبودصورتم پوسته پوسته شدبعدکرم پودر ...

اره بنظرم به پوستت نخورده عزیزم 

برای اینکه بدونی پوستت چه نوعیه 

شب قبل خواب وقتی صورتت رو با شوینده تمیز شستی فردا صبح ببین صورتت جرب شده و یا خشک و قرمز و یا هیچ اتفاقی نیوفتاده که مختلطه