2777
2789
عنوان

شغل تولید محتوا

11405 بازدید | 15 پست

سلام عزیزان کسی انجام داده دوست دارم اتجام بدم ولی میترسم سخت باشه  ..دوست دارم ی دارمدی داشته باشم 

اگ میتونین راهنمایی کنید. مترجمی زبان انگلیسی بلد نیستم 😅.ممنونم 

سلام

وقت بخیر

سختی نداره

فقط باید خلاق و ایده پرداز باشین و بتونید راجع به موضوعی که بهتون میدن، محتوای جدید و غیر تکراری بنویسید از جایی کپی نکنید

هیچ احساسی بهتز از یه پیام غیر منتظره از کسی که دلتنگشی نیست
سلام وقت بخیر سختی نداره فقط باید خلاق و ایده پرداز باشین و بتونید راجع به موضوعی که بهتون ...

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین ...سایت اراد داک رفتم ثبت نام کردم ولی گیج کننده هست اگ توضیح بیشتر بدین ممنون میشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید میشه بیشتر توضیح بدین ...سایت اراد داک رفتم ثبت نام کردم ولی گیج کننده هست اگ توضیح بیشتر بدی ...

نیازی به ثبت نام و صرف هزينه و کلاس رفتن نيست 

میتونید تو  همین سایت یا یک وبلاگ ایجاد کنید و شروع به نوشتن کنید و ایده پردازی کنید و محتوای جدید و تازه که مخاطب را جذب کند، تولید کنید. 

در ابتدا میتوانید از یک محصول یا برند لوازم آرایشی که خودتان استفاده کردید بنویسید، از مزایا و معایب اون محصول و برند و از تجربیات خودتون درباره استفاده از اون محصول به زبان خیلی ساده و روان، بنویسید، این متن نباید تکراری و کپی از سایت دیگری باشد 

نیازی به ثبت نام و صرف هزينه و کلاس رفتن نيست  میتونید تو  همین سایت یا یک وبلاگ ایجاد کن ...

ممنون از راهنمایتون 

این‌سایت پول نمیخاد فقط گفته تولید محتوا کنید راجع ب کیف ارایشی 

ممنون از راهنمایتون  این‌سایت پول نمیخاد فقط گفته تولید محتوا کنید راجع ب کیف ارایشی

میتونین یه وبلاگ ایجاد کنید یا اگر در توان هست یک سایت خودتان راه اندازی کنید و در وبلاگ یا سایت تولید محتوا کنید و وقتي وبلاگ یا سایت تان بازدید زیاد گرفت و در صفحات اول گوگل دیده شد، میتونین تبلیغات بگیرید و درآمد داشته باشین 

میتونین یه وبلاگ ایجاد کنید یا اگر در توان هست یک سایت خودتان راه اندازی کنید و در وبلاگ یا سایت تول ...

راستش بخاین بلد نیستم سایت اینچیزا..فعلن‌ چون بیکارم گفتم یه منبع درامدی داشته باشم ‌..حالا ببینم میتونم این تولید محتوا انجام بدم یا نه 

راستش بخاین بلد نیستم سایت اینچیزا..فعلن‌ چون بیکارم گفتم یه منبع درامدی داشته باشم ‌..حالا ببینم می ...

برای شروع تو بلاگفا یا بلاگ یه وبلاگ ایجاد کنید و تمرین کنید، محتوایی تولید کنید که تکراری و کپی نباشه 

بنویسم تو سرچ بلاگفا دیگه میتونم انجام بدم؟ ببخشید میپرسم ایقد؟

Blogfa.com

این سایت بلاگفا، ثبت وبلاگ جدید رو بزنید، یه اسم برای وبلاگ تون انتخاب کنید و رمز عبور رو تعریف کنید و مراحل ثبت نام رو تا آخر برید تا وبلاگ ایجاد بشه و بعد وقتی‌ وارد وبلاگ شدید، روی نوشتن جدید بزنید و شروع به نوشتن کنید 

خواهش میکنم، هر سؤالی داشتید بپرسید 

ممنون ازتون چشم بازم مزاحم میشم اگ مشکلی پیش اومد

خواهش میکنم، چشمتون نورانی، مراحمین 

هر موقع سؤالی داشتید بپرسید