2777
2789
عنوان

marzi و پاپسیکل 🍢

| مشاهده متن کامل بحث + 12294 بازدید | 158 پست
بطور طبیعی باید هر ماه چن سانت به قدشون اضافه شه؟ منم نگرانیم بیشتر برای قدشه 

بسته به سن کودک هستش 

تو ۱ سال اول رشد زیادی داره قدشون بعدش کم کم کمتر میشهتو سال دوم باید حداقل بین ۱۰ تا ۱۲ سانت اضافه کنن 

من نمیدونم جدول رشد کودک شما از اول به چه صورت بوده عزیزم 

اگر در این مورد نگرانی دارید بهتره ببرید دکتر 

باید آزمایش خون بده که مطمین بشید فقط زینک و آهن نداشته باشه و اگر داره تحت نظر پزشک مکمل بگیره

.Pain🔥you made me a believer

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام مرضی جون خوبی؟آیه قشنگم خوبه؟ دلم برات تنگ شده بووود...چ خوبه ک برگشتی❤ من حدیثم..همون کاربری ...

سلام عزیزم خوبید؟

ما هم خوبیم شکرخدا ممنون❤️

ممنونم از محبتتون گلم🌟

مرضی جان ببخش از شما میپرسم تاپیک زدم کسی جواب نداد😪جواب آزمایش دخترم رو گرفتم فردا میبرم دکتر ولی تا فردا من دق میکنم  از نگرانی شما سر در میاری از آزمایشش؟ لمفوسیت بالا و نیتروفیل پایین پلاکتش هم کمی بالاس

مرضی جان ببخش از شما میپرسم تاپیک زدم کسی جواب نداد😪جواب آزمایش دخترم رو گرفتم فردا میبرم دکتر ولی ...

سلام عزیزم خوبی 

ببین اول بهت بگم که جواب آزمایش بسته به سن و جنسیت و شرایط بدنی هر فرد هست و قطعا دکتر وقتی از نزدیک ببینه پاسخ دقیق تری میتونه بهتون بده🍀

اما من کلی بخوام بگم  لنفوسیت و نوتروفیل هر دور گلبول های سفید خون هستند و هر دو هم مربوط به سطح ایمنی بدن هستند لنفوسیت مسئول مبارزه با انواع عفونت ها و باکتری ها و تولید آنتی بادی ها توی بدن هست و نوتروفیل مسئول مبارزه با قارچ هاست و با مسدود کردن و غیرفعال کردن و هضم یا دفع عفونت ها و قارچ های مهاجم، از بروز مشکلات حاد توی بدن جلوگیری میکنه

حالا وقتی لنفوسیت بالا باشه یعنی چه اتفاقی افتاده یعنی اینکه فرد تازه یک بیماری رو پشت سر گذاشته یا در حال گذران یک بیماری هست و بالا بودن لنفوسیت یعنی اینکه بدن در حال تولید آنتی بادی برای مبارزه با اون عفونت یا باکتری هست بیماری هایی مثل آنفولانزا،تب مالت،حتی کووید و بیماری های عفونی از این قبیل که دکتر با معاینه باید تشخیص بده 

و وقتی نوتروفیل پایین باشه باز به همون دلیل بروز بیماری عفونی فعلی یا پشت سر گذاشته شده توی بدن فرد هستش وقتی نوتروفیل به مقدار کمی پایین باشه دکتر اصلا کاری بهش نداره چون بعضیا به صورت ژنتیکی هم این مورد رو دارن اما اگر زیاد باشه دکتر اقدام به دادن دارو میکنه معمولا پایین بودن زیاد نوتروفیل با واکنش تو دهان خودش رو نشون میده مثل آبسه و عفونت و تورم لثه و زخم های دهانی گاهی هم با تب خفیف 

پلاکت رو هم که میدونیم در مغز استخوان تولید میشن و مسئول انعقاد خون و جلوگیری از خونریزی هستند 

بالا بودن سطح پلاکت خیلی دلیل ها میتونه داشته باشه که یکیش همون دلیلی هست که برای بالا یودن لنفوسیت گفتم 

اما تشخیص تخصصیش رو صد در صد پزشک بهتر میدونه عزیزم 

بهتره جواب آزمایشش رو ببری دکتر تا واست تفسیر کنه 

انشالله که چیز مهمی نیست 

سلام عزیزم ماشاءالله به این همه اطلاعات 😍😍😍♥️

سلام به روی ماهت عزیزم 

لطف داری گلم 

من وقتای بیکاریم کتاب زیاد میخونم و به شناخت بیماریها و داروها خیلی علاقمندم🙏🏻

سلام به روی ماهت عزیزم  لطف داری گلم  من وقتای بیکاریم کتاب زیاد میخونم و به شناخت بیمار ...

مرضی جان شما باید پزشک میشدین 😍

قطعا خیلی دقیق و مسئولیت پذیر بودین و بیماران رو خوب درمان میکردین 😍

البته الانم کدبانو و مادر نمونه ای هستی عزیزم ♥️

اطلاعاتتون خیلیییییییییییییی بالاست 

خوشبحال همسرتون و آیه جان که شما رو دارن 

خدا حفظت کنه عزیز دلم ♥️♥️♥️

سلام به روی ماهت عزیزم  لطف داری گلم  من وقتای بیکاریم کتاب زیاد میخونم و به شناخت بیمار ...

من همیشه تاپیک های شما رو دنبال میکنم

سوال های همه رو دقیق و کامل جواب میدین 

هر چی بلدی به بقیه هم یاد میدی 

خدا دختر قشنگتو برات نگه داره عزیزم ♥️

مرضی جان شما باید پزشک میشدین 😍 قطعا خیلی دقیق و مسئولیت پذیر بودین و بیماران رو خوب درمان میکردین ...

عزیزم خیلی به من لطف داری ممنونم گلم 

انشالله که سلامت باشید در پناه خدا😍🤗😘

من همیشه تاپیک های شما رو دنبال میکنم  سوال های همه رو دقیق و کامل جواب میدین  هر چی بلد ...

قشنگم 

خیلی بهم انرژی دادید 

ممنونم🙏🏻🍀 

چیزی ازم کم نمیشه اگر تو زمینه ای اطلاعاتی داشته باشم و با بقیه به اشتراک بذارم 😘

الهی که همیشه تن همه سلامت باشه و فقط در مورد غذاها و خوراکی ها صحبت کنیم