2777
2789
عنوان

marzi و پاپسیکل 🍢

| مشاهده متن کامل بحث + 12294 بازدید | 158 پست
سلام خوبی؟ادرس لوازم قنادی فروشی که قالب ازش خریدی بگو من یه جا رفتم بخرم نداشت اصلا,ایه خوبه؟پسرم گ ...

سلام عزیزم 

مبارک باشه بسلامتی انشالله 

عزیزم من همیشه از لوازم قنادی آقای خاص خرید میکنم تنوع اجناسش خیلللللللی زیاده و میشه گفت هر چیزی که بخوای داره 

لوازم قنادی آقای خاص 

خیابان دورشهر نبش کوچه ۲۸

.Pain🔥you made me a believer

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام مرضی جون من میخوام چندتا لوازم بهداشتی از دیجی کالا بگیرم سرم ویتامینc و نرم کننده مو

شما که تجربه خرید خیلی داشتی از دیجی کالا به نظرت خراب نمیشن چون طول میکشه برسن؟تا حالا این موارد رو خرید کردی؟🙁

کاربری دست دو نفر می باشد که هیچکدوم اهل تاپیک جنجالی زدن نیستن❤

سلام مرضی جون من میخوام چندتا لوازم بهداشتی از دیجی کالا بگیرم سرم ویتامینc و نرم کننده مو شما که ت ...

سلام عزیزم 

من همیشه در حال خرید لوازم آرایشی بهداشتی از دیجی کالا هستم 

نه همیشه تاریخ تولید و انقضای مناسب دارن و کاملا پلمپ به دستم میرسن 

اون بازه ای که بهتون میده تا ارسال بشه سفارشتون تمامش رو که بسته در حال ارسال نیست گلم 

اون بازه ۷۰ درصدش در حال تامین و آماده سازی فروشنده اس 

از لحظه ای که کالا ارسال میشه به سمت شهر شما تا برسه دستتون نهایتا ۲ روز بشه اون ۲ روز هم توی شرایط حمل و نگهداری کاملا مناسب هست

سلام عزیزم  من همیشه در حال خرید لوازم آرایشی بهداشتی از دیجی کالا هستم  نه همیشه تاریخ ...

آها مرسی

و اینکه خوشحالم برگشتی🌹😁چندبار چک کردم فکر کردم خودت درخواست دادی قطع بشی

کاربری دست دو نفر می باشد که هیچکدوم اهل تاپیک جنجالی زدن نیستن❤

آها مرسی و اینکه خوشحالم برگشتی🌹😁چندبار چک کردم فکر کردم خودت درخواست دادی قطع بشی

قربانت 

عزیزم ممنون 

نه جونم

حرف حق زدم تخریب چی ها گزارش زدن به خاطر حرف سیاسی قطع شدم

سلام عزیزم شما واکسن زدین؟من گیج شدم بین زدن یا نزدن کدومشون بزنم برکت یا سینوفارم .بقیه واکسنا هم موجود نیست..باشه هم میگن اصلش نیست😑بهم میگن برکت بزن من هنوز بعد از ۳سال کارت ملیم نیومده بعد اینا چطور تونستن یه شبه واکسن بسازن واز همه مهمتر تاییدیه هم نداره..برامون پیامک اومده هم میخوام بزنم هم میترسم 

بازم دلم گرفته....گریم اختیاری نیست......💔

سلام عزیزم شما واکسن زدین؟من گیج شدم بین زدن یا نزدن کدومشون بزنم برکت یا سینوفارم .بقیه واکسنا هم م ...

سلام عزیزم روز شما بخیر 

نه جونم من واکسن نزدم فعلا هم  قصد ندارم بزنم تا زمانی که یه واکسن درست و حسابی وارد کنن 

اگر بکنن...

برکت که اصلا نمیزنم 

سلام مرضی جان روزتون بخیر یه سوال داشتم ازتون

میخواستم بدونم وزن گیری آیه جون چطوره؟ یادمه میگفتید خیلی لاغر شده

دختر من دو سال و نیم اول خیلی سرعت وزن گیریش بالا بود

ولی الان مدتهاست اصلا وزن اضاف نمیکنه

بهداشت ک بردم گفتن کمبود وزن داره و باید بره پیش متخصص

کلی ترسیدم

قدش هم زیاد بلند نشده توی 8 ماه دو سه سانت فقط

غذا خوردنش بد نیس میان وعده هم میدم اجیل و میوه و این چیزا

دخترم هم بشدت از دکتر و چکاب شدن میترسه اصلا همکاری نمیکنه

شما برای وزنگیری دخترتون چکار کردید؟ نظر دکترش چی بود؟ 

سلام مرضی جان روزتون بخیر یه سوال داشتم ازتون میخواستم بدونم وزن گیری آیه جون چطوره؟ یادمه میگفتید ...

سلام عزیزم 

خوبید 

آیه همونطوره عزیزم 

اصلا وزن گیری خوبی نداره و لاغررررررررررر 

دکترش میگه چون رشد قدش نرماله نگران نیستیم 

در اصل بچه رشد قدش خیلی مهم تر از وزنش هست و منم به همین خاطر دیگه خودم رو درگیر وزنش نمیکنم 

اینطوریه دیگه بچم

تنشون سلامت باشه چاقی و لاغری مهم نیست 

ولی شما برای قدش باید پیگیری کنید یه چکاب بشه بچه تون یه موقع فقر آهن یا زینک نداشته باشه

من آیه رو هر ۶ ماه چکاب میبرم

سلام مرضی جون لطفا هرچیییییی که درست میکنی دستورش برای ماهم بذار مثل ترشی،خیارشور.......هررررررررچی� ...

سلام عزیزم 

گلم من همیشه در حال درشت کردن چیز میز هستم😅

اما یه سری چیزا رو دیگه میگم خیلی سطحیه همه بلدن