2789
عنوان

ازدواج

188 بازدید | 21 پست

من یه خواستگاردارم. که توشهردیگه هستن واونجاباغ دارن واونجاکارمیکنن تواباغهای دیگران (درواقع کشاورزی)خونه وماشین وباغ داره البته خونش توشهرخودشونه

بعد اینجاشهرما مغازه گرفته وگفتن میاداینجاتومغازه کارمیکنه(مکانیکی)

پدرش فوت شده وبامادرش زندگی می‌کنه وخیلیا آرش تعریف میکنن ومیگن حافظ قرآن هس ومقام اول رودارن(این ازایمانش)بعدمیگن خیلی اخلاق خوبی داره 

نظرشماچیه 

اونایی که شوهرشون شرایطش اینجوریه بیاین نظربدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین خوب خوب قشنگ باهاش بگرد زود تصمیم نگیر من یه خوایتگار داشتم همه رو سرش قسم میخوردن از نجابت و ایمان اینا ولیی اخرش توزرد از کار دراومد من حدودا 7ماه اینا باهاش گشتم

نظرم اینه که ۶ماه دوره اشنایی باشه که همو بشناسین مورد خپبیه اگه اخلاق ایناش مشکل نداشته باشه 

فقط ازیه چی خیلی ترس داریم

اونم اینکه بعدامنم مجبورکنن برم کشاورزی البته گفتن میان اینجازندگی کنم ولی میترسم دبه کنن

مشکل با زندگی با مادرشوهر نداری برو 

همه حافظ هم قرانم صرفا با ایمان نیستن

من یه دختر شاد مهربونم😍زندگی برام هر لحظش شگف انگیزه ⁦❤️⁩دلم میخواد لابلای کتابایی که با خوندم اونا تبدیل به یه دکتر با وجدان میشم غرق شم🥰گاهی وقتا توی صحرا ذهنم می دوام خیلی تند خیلییی که یکدفعه یه انسان اشنایی رو میبینم اونیکه تا حالا ندیدمش ولی برام اشناش 😍😍⁦❤️⁩البته هنوزم نمی دونم کیه 😂با هم میدوییم خیلی تند خیلیییییی موهاو دامن توی هوا در حال پروازند 😃میرسیم به یه کوه که پر از درخت و گل روش هست در حالی که دست همو گرفتیم میریم روی کوه😍😍وقتی از اونور کوه پایین اومدیم یه دختر کوچولوی نازو مهربون😘با یه پسر کوچولوی ماجراجوی هم همراهمون پایین میان ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦
نه عزیز ببین گفتن که خیلی پسری به راهی هست ونمازخون وایناهس وخداترس و....

اینا شاید در ظاهر باشه کسی نمیتونه از روی رفتارای ظاهریش بتونه تشخیص بده شخصیتش چه جوریه.

دوست خودم شوهرش سید خیلی خانواده مذهبی پسره هم حوزه علمیه درس خونده الانکه ازدواج کردن فهمیده پسره اعتیاد داره به فیلمای پ.و... اصن ادم نرمالی نیس.پس این تعریفای دیگرانو زیاد روش حساب باز نکن

بنظرم هیچکس اندازه مشاور خوب نمیتونه بهت کمک کنه

قراره بعدصفربیان اشنایی

خوبه بعدش قشنگ باهاش برو بیرون دقت کن به رفتاراش اصلا احساسی فکر نکن فک کن یه فرد غریبه است ...و تو کاملا باید منطقی باشی...ببین مثلا جای گردشی چ مدلی میبرتت ...خوراکی میگیره...حرف زدنش چ جوری عه...سوار ماشین میشیدچ عکس العملی داره...طرز نشستن و حرف زدن و حتی راه رفتن ..سوال تو سوالش کن... لباساشو نگاه کن ...دقت کن به همه چی ...اگه جلوتر رفتی و باخانواده اش هم رفت و امد کن و حتی اگه امکانش هست خونشونم ببین ...و اینکه اگه مغازش نزدیکه برو از دور نگا کن چ میکنه...یا یهو برو پیشش واکنشش رو ببین ...حواست باشه ها یهو گفت ن زن تو خونه باید باشه اینا توجه کن ممکنه بد دل باشه...این خواستگار من اینجوری بود میگف کارای بیرون مال مرده خانوم تو خونه...نباید با پسرخالت حرف بزنی نباید اهنگ گوش کنی نباید فلان کنی فقط نماز رو میدونست