2821
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

55 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ی پیج زدم تصمیم دارم لباس بدوزم و آنلاین بفروشم کسی تجربه داره؟خوبه اینکار؟فقط من هم لباس کودک کار میکنم هم بزرگسال. بنظرتونالآن هم هر دو رو بدوزم و بفروشم؟

اگر کسی تجربه داره خوشحال میشم باهام ب اشتراک بذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هم سفارش حضوری بگیرم هم سفارش آنلاین  هم ی سری لباس بدوزم بصورت سایزبندی و بصورت آنلاین بفروشم

عزیزم چه فکر خوبی موفق باشی😍😍 به نظرم اگه سرمایه نداری اول سعی کن سفارش بگیری چون خودش بعد یه مدت سایزبندی بدوز 

عزیزم چه فکر خوبی موفق باشی😍😍 به نظرم اگه سرمایه نداری اول سعی کن سفارش بگیری چون خودش بعد یه مدت ...

ممنون عزیزم خیلی برام دعا کن موفق بشم توی کارم چون خیلی برام مهمه 

بنظرتون چقدر سرمایه میخوام؟من چرخ و وسایلش و دارم توی فکرم الگوآماده هم بخرم فقط برای پارچه یکم نگرانم چون خیلی گرونه

ممنون عزیزم خیلی برام دعا کن موفق بشم توی کارم چون خیلی برام مهمه  بنظرتون چقدر سرمایه میخوام؟ ...

من کارم خیاطی نیست ولی فروش آنلاین دارم در مورد قیمت چرخ و پارچه نمیدونم ولی قانون کلیش همینه اگه اول سفارش بگیری ضرر نمیکنی کار شگا جزو کارهای پر درآمده مطمینم موفق میشی💪

من کارم خیاطی نیست ولی فروش آنلاین دارم در مورد قیمت چرخ و پارچه نمیدونم ولی قانون کلیش همینه اگه او ...

ممنون از اینهمه انرژی مثبت گلم ان‌ شاالله کار شما هم پر سود و برکت باشه

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792