2777
2789
عنوان

گلودرد

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما دکتر برو این بیمای جدااز کروناس خیلی خطرناکه البته در صورتی ک بهش نرسی من داداشم این بیماریو داشت حالا اسمش یادم نیست از همین الانم شروع کن مایعات خیلی خیلی زیاد بخور

برو دکتر بی خیالی چرا؟

بیخیال نیستم

دکترای متخصص ۵ونیم ب بعد میان

نامزدم گف آماده شو ۵ونیم بیام دنبالت بریم

ولی خب وقتی میبینم هیچ فرقی نمیکنه میگم چرا بریم الکی

ولی خب نامزدم راضی نمیشه

الان ۱۰روزه اینجوریم گلودرد و سرفه شدید دوبار دکتر رفتم کلی دارو مصرف کردم،آبلیمو عسل،جوشانده ی آوی ...

این کار در روز دوبار انجام بده منم کرونا دارم فعلا گلوم خوب شده با این روش 

اب نمک رقیق درست کن با اب ولرم بریز داخل مشتت و از دماغت بکش بالا تا از حلقه ات بریزه بیرون اولش فکر میکنی سخته ولی انقد موثره و حس میکنی مغزت یخ میکنه بعد دو روز حالت خوب میشه .

یه روزی یه جایی بالاخره از این زندگی خودمو برمیدارم و میبرم ! درست از امروز دهم تیرماه ۱۴۰۰ با خودم قرار گذاشتم این زندگی تا ۸ سالگی دخترم به این شکل تحمل کنم اگز درست شد که خداروشکر اما اگر شوهرم تغییر نکرد میرم جوری که انگار هیچ وقت نبودم ! یعنی ۶ سال دیگه فرصت میدم به خودم و دخترم که بعدها ازم نپرسه چرا رفتی ؟ میخوام بزرگتر بشه و پدرش بشناسه و بفهمه چرا ادامه ندادم ! تو این ۶ سال زمان دارم برای آیندمون تلاش کنم دعام کنید بتونم تا سال آینده یه ماشین بخرم ( پراید مدل پایینم قبوله 😅)  اینجوری کمتر اذیت میشیم . انتخابمو کردم من فقط میخوام بهترین مادر دنیا باشم برای ارغوانم ان شاالله یه روزی با دیدن خوشبختی و موفقیتش تموم خستگی این سالها از تنم دربیاد و حاصل تموم صبوریهامو ببینم 😊     خیلی وقت بود بی هدف فقط روزهارو میگذروندم اما الان هدف دارم 😊                                 
برای درمان وپیشگیری کروناخوبه ازعطاری موادشوبگیرآسیاب کن بعد استفاده کن

عع

اها اوک مرسی

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐
اخه دوبار دکتر رفتم  یه هفته س دارو مصرف میکنم ولی گلودردم هیچ فرقی نکرده

عزیزم منم دو هفته شدید گلوم درد و سردرد و بدن درد مخصوصا گردن و کتف داشتم سه روزم تب ولی اصلن دکتر نرفتم فقط با دمنوش و مایعت و سوپ خوب شدم تو هفوه سوم بهتر شدم .اصلنم استرس نداشتم ....