2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطور

زندگی هیچگاه بی مشکل نخواهد بود، مشکل جزیی از دنیای مادی است ، درواقع همه چیز مساله است نه مشکل ، فقط روح متعالی است که فارغ از رنج و مشکلات است ، به رنج ها اهمیت ندهید تا کمرنگ شود.دایان  
هیچی اومدم یه شوخی کنم تاپیکو ترکوندن. حالا خدا رو شکر نی نی یار ها جنبه دارن یکم تعلیقم نکردن &nbs ...

بعضی دوستان اینجا زوود بهشوون برمیخوره زوود گزارش میدن...به هر حاال باید صبوور باشیم

بعضی دوستان اینجا زوود بهشوون برمیخوره زوود گزارش میدن...به هر حاال باید صبوور باشیم

اره متاسفانه کرونا زده 

استغفرالله الان یه چیزی میگفتم   دیگه خودت تا تهشو بخون 

اره متاسفانه کرونا زده  استغفرالله الان یه چیزی میگفتم    دیگه خودت تا تهشو ...

من خودم ترجیح میدم اگه حرف مهمی دارم تو پی وی بگم...اونجا دیگه مزاحم نمیشن....هر کسی درباره یه موضوع نظر خاص خودشوو داره....بعضیا تحمل نظر دیگران رو ندارن.....خداوند  جنبشوون رو زیاد کنه🙂

[QUOTE=204521829]@ریوار     @خوبها ونم بقیه چی گفتن ولی شما دو تا خیلی    خیلی خواهش😊عنوانت چی بود؟زیاد یادم نیست گلم

امیدوارم مادرشوهر و خواهرشوهرای گلم‌«البته گل های قالی»هر وقت برن بدی منو به شوهرم بگن تبدیل به سنگ بشن...😐..............دوستان ،برای صاحب خونه شدنم لطفا نفری ی صلوات بفرستید.
2825
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز