2777
2789
عنوان

این یعنی چی؟ + عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 29 پست

وای نی نی کوچولوت مبارک باشه

خدا مادرتو بیامرزع

اولین بچته؟

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکت مباشهههه 🤩🤩🤩 منم یه هفته مونده به موعدم دعا کن حامله باشم

عزیزم ایشالله به چیزی که میخوای برسی، از ته ته دلم برات آرزو کردم

برای شادی روح مامانم صلوات می‌فرستید لطفاً
مبارکه  خوشحال باش خدا نگاهت کرده  برا منم دعا کن

ایشالله یه چند وقت دیگ خبر نی نی دار شدنتو میدی

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...

عزیزم مبارک باشه🤩🤩خیلی حس خوبیه.

من تستم ک مثبت شد روز پدر بودو سال تحویل رفتم کیک خریدم بعدم یه نامه نوشتم تستم گذاشتم داخلش تو پاکت پول شب ک شوهرم ازسرکار اومد شام خورد اوردم بهش دادم گفتم شرمنده عزبزم بیشترازاین درتوانم نبود😆😆😆فک کرد پولش دادم گفت نمیخام بذار برای خودت گفتم نه فعلا دست خودت باشه خاستم میگیرم ازت.بعد ک بازش کرد دید گفت مهساااا مهساااا پق زدم زیر گریه اونم اشک تو چشمش جمع شده بود

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
عزیزم مبارک باشه🤩🤩خیلی حس خوبیه. من تستم ک مثبت شد روز پدر بودو سال تحویل رفتم کیک خریدم بعدم یه ...

اخی عزیزم چه قشنگ بود منم خوندم گریه ام گرفت 

دو هفته دیگه تولدشه، یعنی تا اون موقع نگم بهش؟ بذارم اون موقع بگم؟

اخی عزیزم چه قشنگ بود منم خوندم گریه ام گرفت  دو هفته دیگه تولدشه، یعنی تا اون موقع نگم بهش؟ ب ...

مبارکه عزیزم.التماس دعای مخصوص.خدا با گرفتن مامانت یه فندق دوست داشتنی گذاشته تو دلت

اخی عزیزم چه قشنگ بود منم خوندم گریه ام گرفت  دو هفته دیگه تولدشه، یعنی تا اون موقع نگم بهش؟ ب ...

اگه میتونی جلوخودتو بگیری نگی بهش ک خیلی خوبه.کیک بخر براش روش بنویس بابایی تولدت مبارک بعد یه جعبه هم توش یه پاموش اسپورت بذار و تست و نامه بهش بده 

بهشت آنجایی است که؛به جایِ نوشتن...آرام درِ گوشش بگویی؛تو تموم زندگیمی.  
برا منم دعا کنید 5سال منتظرم خیلی دلم بچه می‌خواهد خیلی دکتر رفتم بی فاید بوده 🥺🥺🥺

انشاالله هر چه زودتر صاحب بچه بشی، بزن به بی‌خیالی خودش میاد