2777
2789
عنوان

بچه ها به نظر تون این تبریک خوبه؟

109 بازدید | 15 پست

راستی آقای دکتر روزتون مبارک😄🌹

ایشالله دوره دانشجوییتون رو به بهترین شکل ممکن سپری کنید و یه پزشک خیلی عالی بشید 🙃🌼🪴

می خوام برای مشاوره بفرستم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حقیقتا از مشاور های پزشکی پسر خوشم نمیاد برا خودم دختر بود چون دوستام که مشاوراشون پسر بود به شدت ...

نه بابا این اصلا اینطوری نیست و واقعا متعهده

و اینکه موسسشون هم خیلی معتبره اگه از این غلطا بکنن مدیرشون درجا اخراج میکنه   

نه بابا این اصلا اینطوری نیست و واقعا متعهده و اینکه موسسشون هم خیلی معتبره اگه از این غلطا بکنن مد ...

خیلیم خوبه اینطوری

ولی مشکل دوستای بی جنبه ی من این بود که هوا برشون میداشت فکر میکردن بعد از کنکور مشاورشون میاد اینارو میگیره😂اونا هم زود متوجه میشدن از احساس دخترا... خیلی اذیت میکردن😪

خیلیم خوبه اینطوری ولی مشکل دوستای بی جنبه ی من این بود که هوا برشون میداشت فکر میکردن بعد از کنکور ...

نه بابااا😂😂

چرا منو بیاد بگیره😑اصلا اگه اون بیاد من نمی خوامش 😁😅

بازم ممنون از اوانست بیشتر حواسمو تو پیام دادن هام جمع می کنم 💛🌱 

نه بابا این اصلا اینطوری نیست و واقعا متعهده و اینکه موسسشون هم خیلی معتبره اگه از این غلطا بکنن مد ...

میشه لطفا توخصوصی بگی اسم موسسه شون چی بود ؟ واسه پسرم میخوام .ممنون میشم

مرسی عزیزم.ازشون راضی هستی ؟ چجوری کار میکنن؟

بله من واقعا ازشون راضیم 😁💛

خوب برنامه هفتگی میدن و با توجه به نیاز دانش آموز بین یک تا ۳ تماس با مشاور در هفته دارن و آزمون شخصی هم دارن 

خوب هر هفته هم نظر سنجی راجب مشاور دارن اگه شما ناراضی باشد مستقیما مدیر سیب ترش کارتون رو پی گیری میکنه و حالا اگه مشکل کوچیک باشه به مشاور تذکر می دن اگه نه هم که مشاور رو عوض می کنن 

اما من پیشنهاد می کنم خودتون حتما دربارشون تحقیق کنید نه فقط این موسسه همه جا ، شما وقتی یه مشاور می گیرید باید کاملا بهش اعتماد داشته باشید اگه اینطور نباشه مشاور هیچ کمکی نمی تونه بهتون بکنه  🌱