2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دسته بندی میتونی بکنی که برای تثبیت بهت کمک میکنه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

سلام گلم 

مطالب درس زیست زیاد هست و جوری هست که شما باید دقیق بلد باشید پس اصلا دفتر خلاصه نویسی مناسب نیست چون الکی هست و کل وقتتو میگیره....مطالب کلیدی و مهم رو هایلایت کن🙏🏻🙏🏻💟💟

برای رسیدنم به آرزوم فقط یه صلوات بفرست لطفا🙏🏻😍             اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم😘💖
سلام گلم  مطالب درس زیست زیاد هست و جوری هست که شما باید دقیق بلد باشید پس اصلا دفتر خلاصه نوی ...

متشکرم اینی که برگه میذارن لای کتاب چطوره؟ حاشیه نویسی خوبه؟

متشکرم اینی که برگه میذارن لای کتاب چطوره؟ حاشیه نویسی خوبه؟

اونا احتمال نکته نویسی میکنن

وقتی تست میزنی بعضی نکته ها و باید بنویسی...یا نکته های تصاویر و باید تفسیر کنی و بنویسی

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            
خلاصه نباید بکنی ک هیچ باید بهش اضافه هم بکنی...واقعا کتاب درسی خیلی ناقصه ..ولی مشاورا میگن بهتره ب ...

چجوری ترکیبی بخونم؟ میشه بیشتر توضیح بدی ؟ یعنی پایه به پایه نخونم؟

خلاصه نباید بکنی ک هیچ باید بهش اضافه هم بکنی...واقعا کتاب درسی خیلی ناقصه ..ولی مشاورا میگن بهتره ب ...

چه کتابی بگیریم که تستاش ترکیبی باشه؟

کار جنون ما به تماشا کشیده است پس تو هم بیا که تماشای ما کنی...🖤