2777
2789
عنوان

پیرم یعنی؟؟

320 بازدید | 24 پست

۳۲ سالمه هنوز بچه ندارم میگن این سن دیگه دیره وبچه یک مادر پیر خواهد داشت.توب وقتی خدا نده چه کنم.یعنی پیرم😭

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرت میگن آدم ۵۰سالشه مادر میشه بچه شم خوب بزرگ میکنه 

خیلی ادمو نگران میکنن

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
عمه من متولد 61 تازه دخترش یه سالشه.  خوب زندگی کن و به حرف مردم کار نگیر

من شکرخدا ازمجردیم لذت کامل رو بروم تفریحات سالم سفرکل کشور.دوستای سالم .۲۸ سالگی ازدواج کردم تا یکسال اول خودم نخواستم بعدش اقدام کردم وخدانخواست .الان میگن پیری

من شکرخدا ازمجردیم لذت کامل رو بروم تفریحات سالم سفرکل کشور.دوستای سالم .۲۸ سالگی ازدواج کردم تا یکس ...

عزیرم همین مهمه که رضایت داری. 

مردم در هر صورت یه حرفی واسه گفتن پیدا میکنن. 

بچه دارشی باز میگن بچه چیه دردسره یا میگن چرا لاغره چرا چاقه 

اصلا اصلا برات مهم نباشه فقط بگو مسائل خصوصی به خودمون مربوطه و صلاح کارمون رو میدونیم. 

انشاالله بهترین ها برات پیش بیاد توکل به خدا کن 

نور خواهی مستعد نور شو....