2777
2789
عنوان

دوست جوگیر

136 بازدید | 21 پست

سلام من ی دوست دارم دو ساله باهاش دوستم از وقتی رل میزنم اصن دیگه منو محل نمی‌ده زیاد.مثلا من از واتساپ بهش پیام میدم میدونم می‌ره بالای گوشیش و میبینه ولی آن نمیشه ج بده.ولی اگر دوست پسرش بهش پیام بده سریععععع آن میشه.خیلی رفیق خوبی بود برام ولی عوض شد.مثلا داره با من حرف میزنه یهو آف میشه بعد من فک میکنم نتش تمام شده ولی میرم تلگرام میبینم اونجا آنه.نگو رلش پیام داده گفته آن شو.یعنی انقد براش بی اهمیت شدم.چیکار کنم

رشته انسانییی.اسمم مهسا نی هانیه اسممه همینجوری اسم زدم🥺💗

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باهر کس مثل خودش رفتار کن 

عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
تو هم محلش نده

خیلی دوسش داشتم.اصن خیلی فرق کرده.پارسال کلا پیش هم بودیم.امسال دیگه کلا همش تو رلشه

تو ام بش بی اهمیتی کن خیلی بش پیام نده جواب پیاماش رو دیر بده 

اره میخام ولی نمیتونم.خیلی فرق کرده.خیلییی.پارسال کلا استوری رفیق با من میزاشت امسال عاشقانه با رلش

خیلی دوسش داشتم.اصن خیلی فرق کرده.پارسال کلا پیش هم بودیم.امسال دیگه کلا همش تو رلشه

توهم يه رل پيداكن محلش نكن

🙂قبل ازاينكه قيافه بگيري ببين اصن داريش🙃   💔بابام نیستی که بری یتیم شم💔                              😍كاربري چهارم😍             
واقعا  تو رو به یه پسر فروخته

می‌خوام گریه کنم😭😭اصلا ازش انتظار نداشتم منی که خیلی کارا براش کردم.هر وقت یه سوتی میداد با من جمع میکزدش.کل مدرسه با هم بودیم😭😭😭به یه پسر منو فروخت اونو گذاشته اولویتش.پسزه بهش بگه بیاد فلان جا می‌ره ولی من میگم میگه نه دوره