2777
2789
عنوان

ی سوال دارم 😶

83 بازدید | 12 پست

من به درس اصلا علاقه ندارم یعنی حتی ی درصد باهاش جور در نمیایم و نمیتونم بخونم

بنظرتون چه کارایی میتونم کنم به جز درس خوندن که موفق و محبوب بشم 

و کسیم از درسم سواد پرسید چجوری جواب بدم بفهمه بهش ربطی نداره و نپرسه یعنی چجوری بپیچونم 

برو ی حرفه یا بگیر  خودت ب چه کاری علاقه داری؟

من خودم به موسیقی گیتار اراشگری .ورزش و نقاشی علاقه دارم 

تو این اوضاع مملکت تو این گرونی اصلا موندم چیکار کنم همشون زیادی پول میخان اوضاعم خیلی بده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم به موسیقی گیتار اراشگری .ورزش و نقاشی علاقه دارم  تو این اوضاع مملکت تو این گرونی اصلا ...

بلع هر کاری ی سرمایه ای میخواد

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

حداقل دیپلمت رو بگیر درکنارش یه حرفه یا هنریو که واقعا درش استعداد وعلاقه داریو دنبال کن و تبحر پیدا کن و با خلاقیت گسترشش بده وقتی ببینن با ادب وموقر توانمند هستی  خودبخود ازت سوالی نخواهند پرسید یا اگه مرسیدن میگی ترجیحم این بود بجای درس برم دنبال کاری که دوست دارم ومیخوام ادامش بدم 

حداقل دیپلمت رو بگیر درکنارش یه حرفه یا هنریو که واقعا درش استعداد وعلاقه داریو دنبال کن و تبحر پیدا ...

دیپلممو گرفتم . باید ی کاری شروع کنم و اونم ک میگم ک با این اوضاع گرونی چیزای ک بهش علاقه ام دارم پول زیادی میخاد و اوضاعم خیلی بده واقعا

من خودم به موسیقی گیتار اراشگری .ورزش و نقاشی علاقه دارم  تو این اوضاع مملکت تو این گرونی اصلا ...

به اینا فقط علاقه داری؟

یا تواییشون رو داری؟

مثلا بلدی گیتار بزنی؟

یا تابلو بکشی؟

یا شنیون مو انجام بدی؟

ورزش خاصی رو انجام دادی و موفق شدی توش؟

اگه آره

بچسب به همونی که خوب بلدی 

اگر هم نه فقط در حد علاقه و تفریح دوستشون داری و هیچکدوم رو هنوز بلد نیستی بگو تا بگم چیکار کنی...

به اینا فقط علاقه داری؟ یا تواییشون رو داری؟ مثلا بلدی گیتار بزنی؟ یا تابلو بکشی؟ یا شنیون مو ان ...

نه دیگه الان دیپلمم گرفتم بعد این دیگ نمیتونم ادامه بدم قبلش مدرسه بود و ی جوری گذروندم واقعا علاقه ی ندارم و هیچ‌ جوره نمیتونم بخونم

.من فقط بهشون علاقه دارم ولی نرفتم سمتشون از این به بعد منظورمه

دیپلممو گرفتم . باید ی کاری شروع کنم و اونم ک میگم ک با این اوضاع گرونی چیزای ک بهش علاقه ام دارم پو ...

بهتره اول دنبال درامد باشی  کارایی که میتونی انجام بدی حتی اگر بهش علاقه نداری پول پس انداز کنی و مثلا طلای قسطی بخری وام بگیری یا ازاین وانای خونگی ثبت نام کنی اگر واقعا یکاریو دوست داشته باشی خوب باید براش زحمت بکشی مثلا وردست خیاط یا ارایشگر وایسی کار کنی نقاشی هم از اینستا و نت شاید موارد اولیشو یاد بدن 

خانوادم اجازه نمیدم طلا وام بگیرم

وقتی دامد داشته باشی بهت اجازه هم میدن ولی اول باید راه کسب درامدت رو پیداکنی بگردی و تو نت اینستا ببینن میتونی ایده و کارخاصی پیدا کنی همین ارایشگری بعصی ارایشگرا وردست میخوان اگر یکم صبور باشی و باهاشو چمو خم کارو متوجه میشی یا وردست خیاط هم اگر بتونی وایسی و کارایی مثل اتو کاریو ...انجام بدی بعد از یه مدتی میتونی  بصورت درصدی کار انجام بدی