2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 50 پست
جاریم میره پیش دعانویس الان ده سال ازدواج کرده همش ثروت وسلامتی دارن شوهرش هم به حرف این میچرخه

چی بگم والا به نظرم بیشتر تلقین من خودم به شخصه بهشون اعتقاد ندارم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
من توانایی مدیوم شدن دارم برای همین میترسم میخوام خودم دعابنویسم به شوهرم بگم دعانوییس داده

نظری ندارم

شاد باشید دوست خوبم 

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تاپیک رزق و روزی گذاشتم ببین انجامش بده چنان روزی برات سرازیر بشه خودت خسته بشی 🥰

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼
سلام تاپیک رزق و روزی گذاشتم ببین انجامش بده چنان روزی برات سرازیر بشه خودت خسته بشی 🥰

امروزرفتم پیش دعانویس گفت اگه بخوای برات دعای رزق وروزی بنویسم نمیدونم کاردرستیه یانه دودل شدم

امروزرفتم پیش دعانویس گفت اگه بخوای برات دعای رزق وروزی بنویسم نمیدونم کاردرستیه یانه دودل شدم

همین ختم نخودکی رو انجام بده از همه چیز بهتره هم قرآنه هم مطمئن خواهرم با همین ختم الان سه تا خونه و یه دنیا طلا داره منم همینجور فقط به کسی نباید بگی داری این ختم رو انجام میدی

اَكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجِیل الفَرَجِ فَاِنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم.برای تعجیل در ظهور من زیاد دعا کنید که خود فرج و نجات شما است. 🌼حضرت مهدی عج🌼