2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 50 پست
همه میگن امتحانه پس چراخدابقیه روامتحان نمیکنه؟؟پنج تابرادرشوهردارم همشون خداروشکرزندگی خوبی دارن نه ...

خیلیا دیدم ازهرلحاظ سرترن خوشبختن ,بدون هیچ دغدغه ای . ولی,ماچی همیشه ی خدا مشکل داریم

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا طرف توده سال یکبارمریض نشده خداروشکرانوقت مابیمارستان هاروآبادکردیم

مثه من که تو.اورژانس,منو.میشناختن 

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 
‌اهمال کاری چی ؟؟مثلاقراره به صاحبخونه پول بدیم همون موقع ماشینمون خراب میشه دوسه تومن خرجش میشه یای ...

دعا داری منم همین بودم از وقتی ازدواج کذدم همش گره تو کارم افتاد کلی پول طلا از دست دادیم پیش سه نفررفتم.گفتن برات دعای سیاه نوشتن،هی پشت هم برات دعا مینویسن

امتحان کردم بی فایدس طوری شده که شوهرم کم کم داره نسبت به دین وخداشک میکنه

عزیزم تو ذهنتون حک شده این فکر که هی بد میارید و شده ملکه ذهنتون و هی جذبش میکنید فکرتون رو عوض کنید خیلی موثر هست

ضمیر ناخوداگاه خیلی قوی هست

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
عزیزم تو ذهنتون حک شده این فکر که هی بد میارید و شده ملکه ذهنتون و هی جذبش میکنید فکرتون رو عوض کنید ...

برای همین میخوام برم پیش دعانویس چون همسرم مدام میگه ماهمیشه همه مشکلاتمون باهم میادبلکه به هوای دعانویس دست ازاین تلقین برداره

برای همین میخوام برم پیش دعانویس چون همسرم مدام میگه ماهمیشه همه مشکلاتمون باهم میادبلکه به هوای دعا ...

اخه دختر اگه طرف موکل داشته باشه پای اسمشو نبر باز کنه تو زندگیت چی میکنی اونجوری شاید موقتا همه چی حل بشه ولی مشکلای دیگه ایجاد میشه منطورم به شما نیستا کلی میگم معمولا روندش اینجوریه یه مدت همه چی درست میشه بعد دوباره مشکلای جدید

این دعا نویس ها حالا همشون نه ولی یه سری شون با کارای حرام و گناه کاراشون رو پیش میبرن

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اخه دختر اگه طرف موکل داشته باشه پای اسمشو نبر باز کنه تو زندگیت چی میکنی اونجوری شاید موقتا همه چی ...

من توانایی مدیوم شدن دارم برای همین میترسم میخوام خودم دعابنویسم به شوهرم بگم دعانوییس داده

اخه دختر اگه طرف موکل داشته باشه پای اسمشو نبر باز کنه تو زندگیت چی میکنی اونجوری شاید موقتا همه چی ...

جاریم میره پیش دعانویس الان ده سال ازدواج کرده همش ثروت وسلامتی دارن شوهرش هم به حرف این میچرخه