نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4579 عنوان سردرد کرونایی 69 بازدید | 9 پست درسته که میگن هرکس اوایل کرونا سردرد بگیره یعنی خفیف گرفته؟ من فقط سردرد وتب دارم نه گلو درد ونه تنگی نفس 1400/06/01 | 12:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 من باسردردشروع شد نمیدونم 😑 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4579 من باسردردشروع شد نمیدونم 😑 خفیف بود یاشدید واسه شما
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 خفیف بود یاشدید واسه شما متوسط خدای نکرده ریه م مشکل نداشت تنگی نفسم نداشتم😞 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4579 متوسط خدای نکرده ریه م مشکل نداشت تنگی نفسم نداشتم😞 خداروشکر خداکنه منم خفیف گرفته باشم بچه کوچیک دارم نمیتونم برم تست بدم
نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4579 متوسط خدای نکرده ریه م مشکل نداشت تنگی نفسم نداشتم😞 چندروزه خوب شدی هیچکی توتاپیکام نمیاد نمیدونم چراببخشید زیاد سوال میکنم😔
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 خداروشکر خداکنه منم خفیف گرفته باشم بچه کوچیک دارم نمیتونم برم تست بدم منم تست ندادم دکتر گفت نمیخوادداروداد😔 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 چندروزه خوب شدی هیچکی توتاپیکام نمیاد نمیدونم چراببخشید زیاد سوال میکنم😔 عزیزم ازروز۱۵بهترشدم🌺 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
نسرین_گلی مدیر استارتر عضویت: 1394/05/16 تعداد پست: 4579 عزیزم ازروز۱۵بهترشدم🌺 مرسی خانمی که جواب دادی💜
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 مرسی خانمی که جواب دادی💜 فدات🌹 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍