2777
2789
عنوان

برای بار آخر میپرسم خانومای گل !

12 بازدید | 25 پست
کالسکه تک بچه در حد پونصد ششصد تومن چی بخرم خوبه ؟ میخوام رو به ماد رهم بشه . امروز میخوام بگیرم دیگه . لطفا زودتر بگید نظراتتون رو . مرسیییییی

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه به درد نمیخوره بانو جون؟ دوستم به جای اینکه دم به دیقه از هر گوشه خونه بدوئه بره سر بچه ش تو کالسکه با خودش میبرد جایی و اتاقی که کار داره . البته کالسکه اون خوابیده هم میشد
 لطفا این تاپیک رو‌مطالعه بفرمایید:من برای اقدام آماده ام یعنی چه؟
کالسکه مارک دلیجان خیلی عالیه من که ازش راضی ام بچه اولم دوسال توش بردم اینور اونور الان هم برای دومی نو و سالمه
خدایا به بزرگی و لطف خودت دامن همه منتظران را سبز کن! خدایا به خاطر دوتا فرشته های کوچولوم؛ پانیذ و آنیتا، دخترهای ناز و خوشگلم از تو پروردگار مهربان سپاسگزارم. 
من دلیجان داشتم اصلا راضی نبودم چرخاشون خوب نیست زود خراب میشه باید بری یکی دیگه بگیری
تولدت یعنی روز میعاد من و خدا.بالاترین معجزه ی زندگی من ،پسر قشنگم به دنیا خوش آمدی