2777
2789
عنوان

هیپاسپادیوس

294 بازدید | 58 پست

کیا این مشکلو بچه هاشون دارن??????😰😰😰😰😰

من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨‍👩‍👧‍👦.......خونه یعنی پدرم 👨‍🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤

دوستم بچش این مشکل رو داشت ولی از نوع خفیف 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چیه

مشکل مجرای اداری کودکان پسره

من مامان ۲ تا وروجک شیطونم...👨‍👩‍👧‍👦.......خونه یعنی پدرم 👨‍🍼خونه یعنی مادرم🤱عطر خوب خواهرم👧نفسهای برادرم🧒عشق ناب همسرم❤
دوستم بچش این مشکل رو داشت ولی از نوع خفیف 

عملش کرده ؟؟؟چند سالگی؟

نباید ختنه کنید قبل ترمیم

🦄دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور🧚‍♂️  🌱تنها راهی که می‌شود يک زندگی بهتر داشت این است که رشد کنیم. تنها راهی که می‌شود رشد کرد این است که تغییر کنیم؛ تنها راهی که می‌شود تغییر کرد این است که چیزهای جدید یاد بگیریم. 🌿
عمل کردید؟ چن وقتش بود؟

بله، نزدیک ۲ سالش بود ولی بازم عمل لازم داره

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
نباید ختنه کنید قبل ترمیم

نه ختنه نکردنش ...این روزا وقت عملش میترسم ..میگن خیلی دشواره

عملش کرده ؟؟؟چند سالگی؟

اره نه ماهگی 

لوبیاپلوباسالادشیراز سابقم 😋😍 وزن شروع ۹۸/۷۰۰ وزن فعلی  ۸۱ وزن هدف ۷۵ ولی چه کنم ارادم کمه 🥴🥴😂🤣😁 لعنت به رژیم من دلم شیرینی میخواد 🤣😁😂😁
بله، نزدیک ۲ سالش بود ولی بازم عمل لازم داره

جنبه زیبایی داره عمل دومش؟خفیف بود مشکل شما ؟

مگه خفیف نبود؟ من پسرم ۲۳ماهشع اون ماه بردمش برا عمل البته ختنه هم شده😪 دکتر گفت ۳سالگی بیارش که ...

حرف زدن چرا؟؟؟