2777
2789
عنوان

تب نوزاد ۸ ماهه

1280 بازدید | 13 پست

سلام دوستان دخترم از دیروز تب داره دکتر بردم گفت ی چیز آلوده کرده داخل دهنش انتی بیوتیک و کتوتیفن و آستامینوفن داده  ، نا گفته نمونه که دندون پایین هم در میاره. از دیشب تبش پایین نمیاد چکار کنم ؟باز ببرمش دکتر ؟

نه نبر

بچه‌ی من اسهال داره

میدونم بخاطر دندوناشه چرا ببرم دکتر

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مریضی ؟ نه دکترش فوق تخصص هست گفت ی چیز کرده توی دهنش آلوده بوده 

رزوئلا یه ویروسه اکثر بچه ها میگیرن و تا سه روز تب شدید دارن و بعدش دونه میریزه بیرون از بدنشون و تموم میشه بیماری

به خاطر دندونشه

همون استامینوفن بهش بده هر شش ساعت

پاشویش کن تو محلول اب و نمک ان شاءالله میاد پایین

تا روز محشر ، ولایت حیدر ، غیر قابل کتمانه          درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم با عرض شرمندگی  
دندون تب نداره که نهایتش دمای بدنش میره بالا واسه دندون

نه بعضی  بچه ها تب میکنن پسرم تب کرد بردم دکتر هیچی تشخیص نداد دو روز بعدش که بهتر شد دیدم دندونش نیش زده

خدایا مراقب عزیزانم باش❤