ویونا_۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 601 عنوان میشع کمکم کنید 30 بازدید | 5 پست سلام دوستان یه کمکی میخاستم همسرم بهم اجازه نمیده ک اینستا یا واتساپ یا تلگرام و هرچیز دیگه ای که به شبکه های اینترنتی وصل شع نمیزاره بدل هم نیست میگم خوشم نمیاد هرجی منطقیم حرف میزنم نمیشه بگین چیکار کنم دعای اگ میدونین بگین 1400/06/01 | 10:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادرژیوار عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 1015 منم همینجور بود یه روز یکی از دوستای خانوادگیمو برگشت به شوهرم گفت یعنی انقد بدبینی به زنت که هیچ شبکه اینترنتی نداره انقد زنت بدی کردههمسرم خیلی بهش برخورد به محض رسیدنمون به خونه خودش تلگرام وواتساپ نصب کرد برام ولی اینستا نه دوس نداره عضوگروه رز قرمز....
ویونا_۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 601 منم همینجور بود یه روز یکی از دوستای خانوادگیمو برگشت به شوهرم گفت یعنی انقد بدبینی به زنت که هیچ شب ... خوش به حالت به نظرت چیکار من اخه تازه برادرشوهرمم نمیزاره جاریم نصب کنه من برام مهم نیست شبکه های اجتماعی ولی دوستام همه دارن و منم خجالت میکشم
مادرژیوار عضویت: 1399/06/29 تعداد پست: 1015 خوش به حالت به نظرت چیکار من اخه تازه برادرشوهرمم نمیزاره جاریم نصب کنه من برام مهم نیست شبکه ... واااای جاری من نیستی تو بعد ازاینکه من نصب کردم جاری هام نصب کردن الان ازاد شده🤪🤪🤪🤪🤪 عضوگروه رز قرمز....
ویونا_۱۷ مدیر استارتر عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 601 واااای جاری من نیستی تو بعد ازاینکه من نصب کردم جاری هام نصب کردن الان ازاد شده🤪🤪🤪🤪🤪 خوشبحالتون حالا به نظرت من چیکارکنم