2777
2789
عنوان

آزیترومایسین در بارداری

5269 بازدید | 11 پست

سلام دوستان

من هفته 11بارداری هستم...از اول بارداریم عفونت ادراری داشتم که دوبسته سفالکسین خوردم.

حالا کشت ادرار دادم هنوزم کمی عفونت دارم ترشحاتمم زرده دکتر گفته آزیترومایسین 250بخورم (روزاول 2تا بعد روزی یکی) تجربه ای داشتین؟؟ممنون میشم کمکم کنید ❤️🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره فقط داروهاتو بخور زود خوب بشی عفونت خوب نیست سعی کن مایعات زیاد بخوری اینجوری کمتر عفونت ...

ممنونم عزیزم 🌹

من چون قبلاً سفالکسین خورده بودم ترسیدم آزیترومایسین بخورم میگم خدایی نکرده برای جنین بد نباشه

ممنونم عزیزم 🌹 من چون قبلاً سفالکسین خورده بودم ترسیدم آزیترومایسین بخورم میگم خدایی نکرده برای جن ...

نه بد نیست منم تو بارداری دکترم برام نوشت مصرف کردم فقط میگن عفونت خطرناکه بهتره زود درمان بشه مایعات خیلی مهمه من هر وقت کم بخورم عفونت میگیرم

خدایا مراقب عزیزانم باش❤

ماستم زیاد بخور موثر هست

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!