2777
2789
عنوان

پلارژین کیدز

100274 بازدید | 15 پست

سلام،دخترم دوسال و سه ماهشه،از دیشب انگار سرماخورده آبریزش بینی داره یکمی سرفه میکنه،بنظرتون شربت پلارژین بدم خوب میشه؟اخه اینجا فقط یه دکتر داره اونم انقدررررر شلوغه که میترسم ببرمش بدتر یه مریضی دیگه بگیره.

هردفعه ک اینجوری شده دکتر بهش سفیکسیم و ایبو پروفن داده وقتی هم تب داشته آمپول زده.الان تب نداره

عالی بهش بده چون چند تا دارو تو یه شیشه هست سریع جواب میده من هنوزم دارم ۱ شیشه نو

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لازمه آنتی بیوتیک هم بدم؟

نه من هیچوقت نمیدم اینو 

فقط یبار ک عفونت ادراری گرفته بود دادم

تا حالا دکتر هم ک میبردم قبلا واسه سرماخوردگی هیچوقت انتیبیوتیک نمیدادن 

اونم بهترین دکترا میبردما

لازمه آنتی بیوتیک هم بدم یا پلارژین کافیه؟برای آبریزش بینی 

نه دیگه اگر آبریزش من همین میدادم ولی اگر گلوش چرکی بود آموکسی ۲۵۰ میدادم بهش سریع جمع مبکرد

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
اره عزیزم خیلی شربت خوبیه پلارژین. هم آبریزش هم سرفه رو بهتر می‌کنه.

سرام.نوشته2.5میل صبح و ظهرو شب.

یعنی هروعده 2.5؟کل روز7.5؟

بالاخره رسیدم ب آرزوم(17تیرما1403)خدایاشکرت.بزرگترین آرزوم استخدام شدن تو آموزش وپرورشِ.دلم خیلی ب درد میاد وقتی ی عده نادون میگن اینهمه درس خوندی ک حالا کهنه بشوری؟واسه رسیدن ب بزرگترین آرزوم نیازمند دعای شمام.پس واسم خواهری کنید و هر جور میدونید دعاکنید.شایدبا نفس حق شما من ب خواستم رسیدم.