2777
2789
عنوان

فتوشاپ

161 بازدید | 10 پست

خوبه برم کلاس یاد بگیرم یا نه

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

میشه خودم یاد بگیرم؟

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

نه میخوای چ کنی؟

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه میخوای چ کنی؟

فتوشاپ کارت ویزیت و تبلیغات و اینا

بازار کار نداره؟

اره خوبه . 

مثلن ۵۰۰ تو من هزینه کنم میارزه؟

اخه میخواستم برم خودارایی  اگه برم فتوشاپ اون کنسل میشه🤦🏻‍♀️

فتوشاپ کارت ویزیت و تبلیغات و اینا بازار کار نداره؟

چرا داره . تازه میتونی تو حوزه وب هم بری . طراحی برای سایت و سامانه ها انجام بدی والبته برای اینستا گرام هم طراحی گرافیک پست ها

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
مثلن ۵۰۰ تو من هزینه کنم میارزه؟ اخه میخواستم برم خودارایی  اگه برم فتوشاپ اون کنسل میشه🤦🏻‍♀ ...

خودت میتونی یاد بگیری . فقط یکم زمان میبره . بری توی پیجها یاینستا هستن که یاد بدن . یابری یوتیوب خودت میتونی یاد بگیری 

بنویسید که این مرده به عشق - بر سر قبر خویش گریه نکرد - میلاد مزارش هم که رسید - غم را با دل خویش لمس نکرد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز