2777
2789

انشالله که هست

منم دعا کن

مشکلتون چی بود؟

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیخوام ناامیدت کنم ولی ای یو آی کلا هیچه. فقط منبع درامد دکترهاست. فقط در مواقعی که مشکل فقط سرعت اسپرم ها کم باشه میتونه جواب مثبت بده وگرنه مشکل از خودت باشه الکیه من انجام دادم دوبار. واقعا الکیه 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
باد دو سال با عکس رنگی فهمیدم لوله ام بستس عمل کردم دکتر اینبار برام iui انجام داد

انشالله به حقی رقیه سه ساله نینیه ولی شیطونه نمیخواد حالا خودشو نشون بده

منم تنبلی تخمدان دارم😔خیلی میترسم به غیرازاین لوله عامم مشکل داشته باشه یا هرچی بازدار بودی انشالله تو همسن تاپیکت خبرم کن و دعام کن

به امید خدا ۱۴۰۰/۸/۶بیبی چکم در اوج ناباوری مثبت شد آزمایشمم مثبت شد دعا کنید سالم و صالح بیاد بغلم محتاجم به دعای تک تکتون مامانی منتظرتم سالم بیای بغلم😍
نمیخوام ناامیدت کنم ولی ای یو آی کلا هیچه. فقط منبع درامد دکترهاست. فقط در مواقعی که مشکل فقط سرعت ا ...

ینی با تنبلی تخمدان هم هیچی هیچ

انشالله به حقی رقیه سه ساله نینیه ولی شیطونه نمیخواد حالا خودشو نشون بده منم تنبلی تخمدان دارم😔خیل ...

عزیزم تنبلی تخمدان با دارو میشه حتمااا بچه دار شد نگران نباش نصف بیشتر مردم تنبلی دارن

عکس رنگی خواستی برو از وضعیت لوله هات باخبر شو‌ ولی انشالله که چیزی نیس خودتو نگران نکن

ینی با تنبلی تخمدان هم هیچی هیچ

اره بابا آی یو آی جواب نمیده. حودم دوبار انجام دادم. اونجا هم چندنفر بودن که همشون منفی شدن. تازه میگن با اون فشاری که اسپرم رو تزریق میکنن ضرر هم داره. دیگه تو کشورهای دیگه انجام نمیدن. فقط تو ایران منبع کسب درامد هست. گفتم فقط سرعت اسپرم رو بالا میبره. همین .

منم خیلی وقته منتظرم . خدا دلمون رو شاد کنه و دامن مون رو سبز. دیگه از دکتر و دارو متنفرم.. توکل بخدا... 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
عزیزم تنبلی تخمدان با دارو میشه حتمااا بچه دار شد نگران نباش نصف بیشتر مردم تنبلی دارن عکس رنگی خوا ...

انشالله ممنونتم خدا از دل پاکت بشنوه

به حق علی اصغر حسین همین الان نینیت تو دلت باشه و سالم

مشکل من که حل شد عمل کردم همسرمم اسپرمش مشکل نداره

اگه مشکل دیگه ای نداشته باشی. انشالله طبیعی باردار میشی بزودی. 

اره بابا آی یو آی جواب نمیده. حودم دوبار انجام دادم. اونجا هم چندنفر بودن که همشون منفی شدن. تازه می ...

وای خدا

تنبلی تخمدان داری؟؟

با آی وی اف فکر نکردی؟

اره بابا آی یو آی جواب نمیده. حودم دوبار انجام دادم. اونجا هم چندنفر بودن که همشون منفی شدن. تازه می ...

من تنبلی ندارم کساییم که قبلا میشناختمشون باردار شدن

حالا این شانس مایهههه

دیگه نمیدونم چیکار کنم اصلا نمیتونم برم ivf سختههه