2789
عنوان

مرغ غیر دولتی

181 بازدید | 19 پست

سلام خانوما من وقتشو ندارم برم وایستم تو صف واسه خرید مرغ دولتی . مرغ بدون کارت ملی کسی خریده کیلو چنده ؟ هرموقع بریم هست ؟ تو رو خدا کسی می‌دونه بگه

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐

کدوم شهری...مکه با کارت ملی مرغ میدن!!!!!!!اینجا اینجور نیس....ازاد کیلو سی و چهاره

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرغ دولتی اینجا25و500بود. خارجین من بدم میاد

🥰BTS🥰.آرمی.😋25سالمه.تیکر پایان قرار داد رهن خونمون وپایان مستاجریم😁انشاءالله که به خونه خودمون اسباب کشی میکنیم. و صاحب خونه میشم. من خوشبخت ترینم😁😁.   با قانون جذب میخوام خوشبخت شم😊😜 ومیشم. الهی شکرت. 

با کارت ملی مرغ میخرین؟؟؟ پشمامم😐😐💔

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید... دل به دل راه نداشت... اتفاقا پول هم خوشبختی آورد.... این است دنیای ما:) w ww.goftino.com/c/BVamgS فاصله رو بردار پیام بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

عزیزم بخاطر سی چهل تومن خودتو درگیر کرونا نکن....نری تو صف وایسی برا مرغ دولتی....یه دونه کوچیک بگیری بهتر از اینه وایسی صف

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂
با کارت ملی مرغ میخرین؟؟؟ پشمامم😐😐💔

وای اینجا اصلا مرغ نیست . حتما باید از قبل تو سایت ثبت نام کنی و بری تو صف هفته ای شش کیلو مرغ میدن . حتی کتف و بالم نیس

جدید نیستم کاربری قبلیم asemanabi بود خودم تعطیل کردم . دوساله جداشدم و مستقل زندگی میکنم. واسه برآورده شدن آرزوی همدیگه دعا کنین خدا زودتر جوابمونو میده 👌👌👌⭐⭐
من چند روز پیش خریدم ۲۵ تومن من بیرجندم

حتما باید صبح بریم بخریم یا هر موقع بریم هست تو مرغ فروشیا ؟