2777
2789
عنوان

خانما میگم...

108 بازدید | 9 پست

من غربالگری اولمو تهران دادم و قبل اینکه جوابش رو بگیرم اومدم شهرستان پیش مامانم الان ۳۶روزه اینجام و محدودیت شدع نمیتونم برگردم امروز ۱۸هفتم تموم شد 

جواب آزمایش غربالگری اولو همسرم تهران رفته گرفته خوده دکتر ازمایشگاه گفته همه چی خوبه 

حالا من ب نظرتون اینجا برم سونوی غربالگری دوم وقتش تموم نشه؟؟؟آزمایشش چی بدم به نظرتون؟؟؟؟

خدایا به داده ها و نداده هایت شکررر

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

غربالگری رو حتما برو 

ولی خودتون که نمیتونید سر خود برید ازمایشگاه و نوع ازمایشتون رو بگید 

باید پزشک متخصص زنان براتون بنویسه 

تمام این ازمایشات و سونوها تخصصی هستن 

ما ملت امام حسینیم💚💚
آزمایش هم بدم؟؟؟؟

بنظرم برو عزیزم درسته یه خورده هزینه بر هست اما خیالت راحت هست 

نمیخوام برسونمت عزیزم 

اما خواهر من تقریبا 3ماه پیش سونو أن تي و آزمایشش همه چی عالی بود اما توی غربالگری متاسفانه دکتر متوجه یه نقص شد فورا دستور سقط و داد 

خدایا شکرت 🙏🏻
غربالگری رو حتما برو  ولی خودتون که نمیتونید سر خود برید ازمایشگاه و نوع ازمایشتون رو بگید&nbs ...

همون دیگ اینجا برم پیش یه دکتر زنان بگم برام بنویسع چونتا برگردم باز یه دو هفته ای طول میکشه میشم بیست هفته اونموقع انجام میدن غربالگری رو؟؟؟؟

اره تا 22 هفته انجام میدن برو 

پس بمونه همون میرم تهران انجام میدم گفتم شاید دیر بشه انجام ندن تو اینترنت نوشته بود از هفته۱۵تا۱۸ هس وقتش ترسیدم