2777
2789
عنوان

رحم پوچ میشه؟؟؟

103 بازدید | 14 پست

خانوما علائم پوچی رحم چیه 

من امشب رفتم پیش ی طب سنتی که خانوم بود بعد معاینم کرد گفت رحمت پوچ شده چرا تو پریود میشی نباید پریود بشی 

از همون موقع ک اومدم هنگ کردم آخه یعنی چی ،😭

درضمن ۵,۶ماه پیش سونو دادم همه چی خوب بود چرا الان اینجوری شد 

خسته تر از آنم ك بگویم ب چ علت:)!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

طب سنتی چیه بابا این همه علم پیشرفت کرده وقتی دکتر سونو کرده مشکلی نبوده دیگه میری طب سنتی چیکار

نمی‌دونم یهو ب سرم زد برم 

واقعا خیلی گریه کردم بهم گفت دیگه نمیتونی باردار بشی 😭

نمی‌دونم یهو ب سرم زد برم  واقعا خیلی گریه کردم بهم گفت دیگه نمیتونی باردار بشی 😭

دیوونه ای؟ دکتر تو سونو رحمت رو دیده بعد چرت و پرت های اینو باور کردی؟ مردم بعد از کلی ازمایش و دوا دکتر ممکنه بفهمن بچه دار نمیشن بعد این زنه با یک نگاه😐

من و خدا
دیوونه ای؟ دکتر تو سونو رحمت رو دیده بعد چرت و پرت های اینو باور کردی؟ مردم بعد از کلی ازمایش و دوا ...

گفتم که با دست معاینم کرد 

گفت پوچ و کج شده 

من دکتر همیشه میرفتم هیچ مشکلی نداشتم این دیگه از کجا در اومدم هنگام خیلی تازه میخوام پس فردا برم دکتر 

نمی‌دونم یهو ب سرم زد برم  واقعا خیلی گریه کردم بهم گفت دیگه نمیتونی باردار بشی 😭

خوب . بس که گفتن خدا دیگه خودت ظهور کن ظهور کرده دیگه . بگو مگه تو خدایی یا از طرفش آمدی یا پیغمبر جدیدی که بهت وحی میشه. باردار نمیشی یعنی چه . غلط کرده مگه او می خواد بده . خدا بهت قشنگش میده خوب هم میده . تو از خدا بخواه نه از بنده خدا

گفتم که با دست معاینم کرد  گفت پوچ و کج شده  من دکتر همیشه میرفتم هیچ مشکلی نداشتم این د ...

حالا با هر چی. اصلا تحصیلات داره ؟؟؟؟ دکتر زنان کلی درس خونده و علم به روز داره و دستگاه های پیشرفته

من و خدا
خوب . بس که گفتن خدا دیگه خودت ظهور کن ظهور کرده دیگه . بگو مگه تو خدایی یا از طرفش آمدی یا پیغمبر ج ...

همینو بگو آخه بیشرف کلی بهم استرس وارد کرد مردمو زنده شدم 

خدا از دهنت بشنوه ان شاالله ممنونم عزیزم 

حالا با هر چی. اصلا تحصیلات داره ؟؟؟؟ دکتر زنان کلی درس خونده و علم به روز داره و دستگاه های پیشرفته

نمی‌دونم فکر نکنم داشته باشه

ب دوستم زنگ زدمو گفتم اونم بهم گفت این همیشه دروغ میگه و نمیدونه ولی تا موقعی ک برم دکتر میمیرمو زنده میشم

وقتی دختر خوب رفتی سونو هیچ چیزیت نبوده خدارو شکر. الکی چرا میری تا به چیزی بشنوی بترکوننت . اینا یه مشت دلال از خدا بی خبرن. اینقدر پزشکی بارداری پیشرفت کرده . اینقدر دوره درمان و روش درمان آمده . برو عزیزم دکتر خوب مدارکت رو نشون بده وسلام

وقتی دختر خوب رفتی سونو هیچ چیزیت نبوده خدارو شکر. الکی چرا میری تا به چیزی بشنوی بترکوننت . اینا یه ...

الهی خدا خیرت بده آروم شدم

ان شاالله حتما میرم نوبت گرفتم برای پس فردا پیش دکتر خودمم همونجا پرونده دارم مشکل خاصی ندارم فقط بخاطر همین امروز رفتم