2789
عنوان

تجربه ی من دیروز ..

425 بازدید | 39 پست

نماز شب و نماز صبحمو خوندم و سر جام دراز کشیدم ک بخابم ولی هنوز بیدار بودم.

صدای بی قراری دخترم رو شنیدم ..دقیقا مث زمانایی ک بهونه میگرفت ( دخترم خواب بود ) و صدای من وقتی عصبی سر دخترم داد میزدم ب صدای مهیب یه حیوون تبدیل شده بود ب نحوی ک ترس انداخت ب دلم.

من بیدار بودم اطمینان دارم ک خواب نبودم و فقط این صداها رو میشنیدم.این نشونه ای بود از طرف خدای من چون همیشه ازش میخام ک تا فرصت دارم کمکم کنه ک اشتباهاتم رو کنار بزارم و سبکبال پیشش برم.

همون زمان خدا رو ب پنج تن قسم دادم ک منو ببخشه و توبه کردم و خوابم برد.

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

چه عجیب  میتونه نشونه خدا باشه  ک هواستو بیشتر جمع کنی

دقیقا .. من هر موقع از خدا خواستم نشونه هاش رو فرستاده برام

﷽‌من خوבمم ..نـہ تنـבیسے از اونچـہ ڪ בیگراט می‌پسنـבט .. نـہ تقلیـבے از اونچـہ ڪ بهش باور نـבارم .. من با تمام کم و کاستیا خوבمم ـ‌ٖؒ
چه برداشت عارفانه ای کردی ایول من بودم فقط جن به ذهنم میرسید

هر کس ب وسعت دیدش زندست دوستم

احتمالا عذاب وجدان داری از اینک سر دخترت فریاد میزنی ، ولی میشه به فال نیک گرفت و نشونه ایی از سمت خ ...

نه اصلا توی ذهنم این موضوع نبود.مطمئنا یادآوری بود و تذکر و همش از لطف خداست ک بهم فرصت داد

بله تو روایات هم داریم که صورت برزخی اخلاق بد حیوان وحشی هست. خدا خودش کمکمون کنه

دقیقا

نه ربطی نداره ما قوه تخیلمون بالاست سریع چیزای ترسناک تصور میکنیم  تاثیر فیلم ترسناک هایی که ...

من اصلا تمایلی ندارم این سبک فیلما رو ببینم.اصلا توی ذهنم ب این موضوع فکر نمیکردم چون هزار بار دخترم رو میبوسم یه بار سرش فریاد میزنم عذاب وجدانی بابتش نداشتم