2777
2789
عنوان

دخترم

167 بازدید | 12 پست

دختر هشت ماهه ی من زیاد مو نداره راهی دارید که موهاش پرپشت بشه؟؟؟؟

خدایا نیار اون روزی رو که من باشم و بچه هام نباشن.خدایا هیچ مادری رو با بچه ش امتحان نکن.خدایا مراقب بچه هام باش  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دختر منم همینطوره موهاش کم پشته .یه سالشه 

یعنی نمیشه واسش گل سر و کش و اینا ببندی؟

خدایا نیار اون روزی رو که من باشم و بچه هام نباشن.خدایا هیچ مادری رو با بچه ش امتحان نکن.خدایا مراقب بچه هام باش  
عزیزم دخترمن تاسه سالگی مو نداشت کم بود الان ماشالا ببینی 9سالشه یه مویی داره پر

خب ژن کم مویی ندارید شما و باباش؟؟؟

نه اصلا 

خب دیگه آخه خانواده شوهر من کم مو هستن از این نگرانم

نگران نباش تغذیشو بهش برس موهاش پر میشه

مثلا چیا

نه ..میبندم انقدر کم پشته بازمیشع و محکم واینمیسته

مث من  

2790
2778
2791
2779
2792