2789
عنوان

بنظر شما

113 بازدید | 15 پست

سلام بنظرتون دخترا چند سالگی ب بلوغ فکری کامل برای ازدواج میرسن؟

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا نمیشه چیز دقیقی گفت، من میشناسم دختر ۱۸ ساله خیلی عاقل و کسی که نوه داره ولی عقلش😐🤷

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

فرق داره ولی اگر مطالعه و کسب تجربه باشه زودتر میرسه

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بالاي ٢٠

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

قطعا بعد ۲۲ سالگی

یعنی عملا زیر ۲۲ هیچکس به بلوغ عقلی کافی نرسیده

بعد ۲۲ دیگ حالا متغیره...ممکنه یکی توی ۲۳ سالگی بلوغ رسیده باشه

یکی ۳۲ سالگیم بلوغ کاملی نداشته باشه

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

بستگی داره تربیت خانواده محیطی که داره زندگی میکنه وضعیتش همه چی تقریبا اما در سن نوجوانی حتی به بلوغ فکری هم برسی بخاطر سنت نمیتونی دقیقا درست و بالغ رفتار کنی.