2789
عنوان

تجربه شخصی

107 بازدید | 11 پست

عزیزای دلی که بعد از چند وقت چشم انتظاری باردار شدند و خدا دامنشون رو سبز کرده میشه بیاین و داستانتون خلاصه هم که شده بگید یه کم به ما منتظران روحیه بدید لطفا؟ من واقعا احتیاج دارم به مسائل  الهام بخش واقعی

من خودم منتظر نی نی نبودم

ولی شوهرم چون ازدواج دومش بود و از ازدواج قبلیش با اينکه خودش و خانمش سالم بودن بعد از پنج سالگی زندگی مشترک بچه دار نمیشدن

باهم که ازدواج کردیم بعد یکسال خدا بهمون یه نی نی دخمل داد😇

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چند وقته منتظری؟ چرا من بی حس شدم ؟ چرا گریه نمیکنم دکترا جوابمون کردن؟ چرا باید جاریم تو سه ماه  دو بار باردار بشه و بچه رو نخواد و سقط کنه و من از درون بشکنم و بروز ندم؟ مگه چکار کردم؟ 

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
چند وقته منتظری؟ چرا من بی حس شدم ؟ چرا گریه نمیکنم دکترا جوابمون کردن؟ چرا باید جاریم تو سه ماه&nbs ...

من پارسال با سومین اقدامم باردار شدم اما متاسفانه سقط شد و از عید به بعد دوباره دارم اقدام میکنم، حتی یک ماه لتروزول خوردم و فایده ای نداشت، حالا دکترم گفته اگه این دفعه هم با لتروزول و آمپول باردار نشی باید بری عکس رنگی و من خیلی از این عکس رنگی وحشت دارم، خیلی مضطربم و کلا استرسی هستم این موضوعات الان باعث شد که به جای اینکه این ماه بندازم عقب یه هفته هم زودتر شدم، یعنی تا دوفاستونم تموم شد فرداش لک بینیم شروع شد، خیلی داغونم خیلی😭😭😭

من پارسال با سومین اقدامم باردار شدم اما متاسفانه سقط شد و از عید به بعد دوباره دارم اقدام میکنم، حت ...

باز شما امید داری..

خدا دامنتو سبز کنه عزیزم. آرووم باش

ویترین زندگی هرکس برا جلب مشتری زیبا چیده شده...قدر زندگیتونو بدونین،گول ویترین زندگی بقیه رو نخوریم.
باز شما امید داری.. خدا دامنتو سبز کنه عزیزم. آرووم باش

انشالله خدا برای همه بخواد، اما من موندم توی حکمتش به خدا، دوست دوستم توی رفاقت با یه آقایی همون بار اول باردار میشه، با اون کات میکنه بچه رو میندازه میره با یکی دیگه از اونم حامله میشه، چه گیرایی ماشاالله... حالا منه بیچاره... بازم شکر چی بگیم

من پارسال با سومین اقدامم باردار شدم اما متاسفانه سقط شد و از عید به بعد دوباره دارم اقدام میکنم، حت ...

یکی از دلایل زود پریود شدن تو خانمایی که دارن اقدام به بارداری میکنن اینه که آمادن واسه باروری

انقدر استرس نداشته باش

یکی از دلایل زود پریود شدن تو خانمایی که دارن اقدام به بارداری میکنن اینه که آمادن واسه باروری انقد ...

تورو خدا راست میگی؟ آخه من ماه پیش 7 ام شدم واقعا زود بود کلا حالم گرفته شد😢