2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 82 پست
تو یوتیوب انگلیسی سرچ کن بعد برو کامتارو ببین (البته خارجی ان باید ترجمه کنی) ولی خب سابای خارجی ب ...

ولی تو یوتیوب باید مواظب باشید چون بعضیا شیطانین سعی کنید از کانال تلگرام معتبر  رایگان استفاده کنید یا بخرید

ساب چی هست؟ ازمن گوشتی نیست زیاد. دلی سرش ب رو پایینه. 26 سالمه .انجام بدم کارسازه؟

https://t.me/Afsoon_Subliminals

نتیجه که صد در صد میگیری اگه باور داشته باشی تازه الان بعضیا با ساب خانوادشون هم تغییر میدن اینا که چیزی نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐دختر اشتباه من رو نکن  به سختی خونوادمو راضی کردم و بردم یه شهر دیگه دم اخری پشیمون شدم از ...

من همین استان خودمون عمل میکنم بعدش پدرم تحقیق میکنه درباره دکترا همینجوری سرخود پا نمیشم برم مطب دکتر که

ولی تو یوتیوب باید مواظب باشید چون بعضیا شیطانین سعی کنید از کانال تلگرام معتبر  رایگان استفاده ...

همه کامنت هارو معنی کردم همههه راضی بودن😃

مامانم اومده بالا سرم میگه: تاپیک سرکاری بزار ملت چارتا فحش به عمت بدن حال کنیم!😐🖐
بنظر من از ساب استفاده کن یه چند ماه اگ نتیجه نگرفتی برو عمل کن که صد در صد نتیجه میگیری

اره میگن اگه از جای خوب بگیری نتیجه میده ، برای قوز بینی هم هست ، برای من کمم هست

من همین استان خودمون عمل میکنم بعدش پدرم تحقیق میکنه درباره دکترا همینجوری سرخود پا نمیشم برم مطب دک ...

عزیزم ماهم باکلی تحقیق رفتیم پانشدیم همینجوری بریم مطب دکتر 

دارم میگم تا خونوادت راضی شدن انجام بده 

فرصتو از دست نده ...

من دم اخری حساس شدم و کلا خراب کردم همه چیزو .... الان تو حسرتشم

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!