2777
2789
عنوان

🥺موندم

88 بازدید | 12 پست

سلام🥺

من ی ساله که بازی انلاین مکنم

خیلیا رو از اول راه میشناسم و باهاشون صمیمیم

تقریبا ۱۶ تا رفیق ثابت دارم هر روز حرف میزنیم و بازی میکنیم

😪دارم اذیت میشم همه اونایی که مث داداشام بودن هر روز یکیشونو ناراحت میکنم

😞همشون ب من وابسته شدن همشون 

💔نمیدونم چیکار کنم وقتی میبینم قصد رل زدن و این چیزا دارن

😥دلمم نمیاد ناراحتشون کنم 

چطور باهاشون حرف بزنم چطور قانعشون کنم که از این حد نگذرن😢هققق

.

اسم بازی

من توی نوشته هام از ایموجی استفاده نمیکنم..!اگه بهم قلب یا گل یا بوس یا هرچیز دیگه ای میدین و من متقابلا چنین ایموجی ای نمیدم ناراحت نشید...      خدایا شکرت بابت همه چیز...چمدون به دست..صبح زود..یه هودی لش..سردی هوا..فرودگاه..و رفتن..اینا تنها چیزاییه که واقعا نیاز دارم...              (من میگم کارما تو بخون کارِ ما!!!!)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب از اول بگو رل بی رل

بعدم اینکه تو خارج از ایران با اون فضای باز پسرا یه گوشه چشمی به دوستای دخترشون دارن،واقعا چجوری تو فرهنگ ما انتظار دارین بهم بی محبت بمونین🥴

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

چنوقت پیش روبیکارو نصبیدم ک برم ی خبری ع رفیقی ک حدودا یکسال و خوردع ای پیش تو روبیک اشناشدع بودم  بگیرم،بم گف تو بازی کلش با ی عاقایی ک مجردع رل زدع،اون رفیقمم متاهل و دوتا بچع داشت😑حالم بهم خورد روبیکارو حذفیدم...الان گفتی بازی انلاین،یهو یادش افتادم