2777
2789
عنوان

ویار بارداری؟

77 بازدید | 6 پست

سلام..دوستان روز زایمان ایت علائم بارداری فروکش میکنه؟؟؟مثل معده درد و رقلاکس و.......؟؟کسی تجربه ای داره؟

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏

ارع،من تا لحظه آخر معده ام ترش میکرد ،همینکه دنیا اومد تموم شد

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که تا۹ ماه حالت تهوع داشتم حتی روزی که رفتم برای زایمان قرص حالت تهوع خوردم بعدرفتم بیمارستان 

کاش میشدعمرخودراهدیه میدادم ب اوزندگی رادوست دارم مادرم رابیشتر😍😍😍

خدا کنه...معدم خیلی اذیت میکنه تا گلومم میاد اسیدش...بدتر ازین بودم با رعایت بهتر شدم...شبا خفگی میداد بهم..خداروشکر الان بهترم..همش هم ترس و نگرانی دارم..چون تنهام..خانواده ها نمیان زیاد اینجا..درکل اصلا نمیان..همسرمم صبح زود میره و شب میاد...۱۰ هفته دارم تا زایمان...خدا کمکم کنه آرامشمو حفظ کنم

پروردگارا خودرا تقدیم تو میدارم..با من کن و از من ساز آنچه خود اراده کنی..آمین🙏
خدا کنه...معدم خیلی اذیت میکنه تا گلومم میاد اسیدش...بدتر ازین بودم با رعایت بهتر شدم...شبا خفگی مید ...

عزیزم...متخصص گوارش برو منم همین طور بودم بدتر دارو داد خوب شدم ضرر هم نداره بارداری اولم هم خوردم