2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم بعضی وقتا خیلی دلم میسوزه به خودم

خوشبحالت متاهلی لااقل . من مجردم غیر مامانم باهیچکی صمیمی نیستم . هیچ دوستی هم ندارم درد دل کنم باهاش . تهش شبا فقط ب خدا حرفام میگم .اخه ب مامانم بگم غصه میخوره💔

خوشبحالت متاهلی لااقل . من مجردم غیر مامانم باهیچکی صمیمی نیستم . هیچ دوستی هم ندارم درد دل کنم باها ...

از مجردیت لذت ببر خودتو با کلاس های مختلف و دوست سرگرم کن تو متاهلی چیزی نیست بخداااا

از مجردیت لذت ببر خودتو با کلاس های مختلف و دوست سرگرم کن تو متاهلی چیزی نیست بخداااا

اونقد محدودم ک حد و حساب نداره .شمارمو عوض کردن گفتن ب هیچکی نده .امشب یکی ازدوستام تا درخونه اومد اما نذاشتن برم ببینمش . تف ب این مجردی 

اونقد محدودم ک حد و حساب نداره .شمارمو عوض کردن گفتن ب هیچکی نده .امشب یکی ازدوستام تا درخونه اومد ا ...

اخی عزیزمممم با مامانت صحبت کن یکم بهت ازادی عمل بدن بعدم میری تو زندگی مشترک شوهرت اجاره هیچی بهت نمیده اینجوره دخترا تا اخر عمر باید سایلنت زندگی کنن

اخی عزیزمممم با مامانت صحبت کن یکم بهت ازادی عمل بدن بعدم میری تو زندگی مشترک شوهرت اجاره هیچی بهت ن ...

بخدا اونقد کم اوردم که حال وحوصله هیچ ندارم .💔

هیچکی درک نمیکنه ...غیرمامانم.متاسفانه خونه ما فقط حرف حرفه پدره

بخدا اونقد کم اوردم که حال وحوصله هیچ ندارم .💔 هیچکی درک نمیکنه ...غیرمامانم.متاسفانه خونه ما فقط ...

با مادرت صحبت کن دل باباتو بدست بیاره از همین حالا حقت و از زندگی بگیر شده با سیاست بعدا تو زندکی مشترک هم اجازه بهت نمیدنااااا