lcacastle مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 381 عنوان ترکیه 82 بازدید | 9 پست سلام بری زندگی در ترکیه هرچی میدونید بگید ودررابطه با پزشکی هم اطلاعات دارید بگید 1400/05/31 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9472 ازطریق خرید خونه میتونی اقامت بگیری واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
lcacastle مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 381 ازطریق خرید خونه میتونی اقامت بگیری مرسی همینام خیلی کمک میکنه زبانشم بلدم کمی دارم یاد میگرم
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9472 مرسی همینام خیلی کمک میکنه زبانشم بلدم کمی دارم یاد میگرم زبانش راحته یکم تمرین کنی ۴تا فیلم ترکی ببینی دستت میاد چی ب چیه واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
lcacastle مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 381 زبانش راحته یکم تمرین کنی ۴تا فیلم ترکی ببینی دستت میاد چی ب چیه آره فیلم ترکی زیاد میبینم بهترین که دیدم ضربان قلب بود خداکنه فصل ۲ هم بدن
moon___sa عضویت: 1399/12/12 تعداد پست: 9472 آره فیلم ترکی زیاد میبینم بهترین که دیدم ضربان قلب بود خداکنه فصل ۲ هم بدن تودرقلبم بزن هم قشنگه مخصوصا فصل اولش وقت داشتی ببین واستا ببینم کوش کوش کوش👀 کجا دررفت وووش ووش ووش🤤 چقد ناز بود موش موش موش🤤😲🤩 همه کارا از دم تاپ ناچ😝تاپ ناچ😝 پاره کردم قاچ قاچ قاچ قاچ😂 فردا رو بیخیال تا هست امروز🌺 به هرحال هرسال برگا رنگ میگیرن ی چند ماه سبز🌿آخر با زرد میمیرن🍂تابستون رفت سرما تنمو افتاده کرد❄ توی خماری و صبر عین معتاد کرک🤤 ولی زیر گریه پاییز خیس نمیشیم🌦زمستونم سوییس نریم میریم پیست دیزین🛹 بهارم که هوا ابر فقط بوی خوب داره☁️که داره به ما میگه تابستون توراهه🏝 زندگی میکنیم امروزو انگا فردایی نیست🌙💃نمیخوام برم زوده😃این داستانمونه🌙با تو داغونم خوبه😍🌙💎
lcacastle مدیر استارتر عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 381 تودرقلبم بزن هم قشنگه مخصوصا فصل اولش وقت داشتی ببین حتما
melina2721385 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 5984 سلام عزیزم من ترکیه زندگی میکنم میتونم کمکی بکنم؟ شاغل.متاهل.شهرونداستانبولترکیه. حالدلمبا،توخوشهبغضتصدامومیکشه!-اینعشقه هرجاکهمیرممقصدیبامنبهدنیااومدی!-اینعشقه
mamapoya عضویت: 1398/06/08 تعداد پست: 2336 سلام عزیزم من ترکیه زندگی میکنم میتونم کمکی بکنم؟ عزیزم میشه لطفا سوال منو جواب بدید کدوم شهر ترکیه خوبه واسه خرید خونه و اقامت زندگی سخته تو ترکیهکار پیدا کردن چی؟ خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه
melina2721385 عضویت: 1399/03/30 تعداد پست: 5984 عزیزم میشه لطفا سوال منو جواب بدید کدوم شهر ترکیه خوبه واسه خرید خونه و اقامت زند ... من خودم استانبولم همه شهراش خوبه من یه سال هم آنکارا بودم اونم خوبه استانبول یکم گرون تره نسبت به جاهای دیگه کار هم بستگی داره کارت چی باشه بعضی کارا سخته شاغل.متاهل.شهرونداستانبولترکیه. حالدلمبا،توخوشهبغضتصدامومیکشه!-اینعشقه هرجاکهمیرممقصدیبامنبهدنیااومدی!-اینعشقه