2777
2789
عنوان

خانما اگه شما ...

55 بازدید | 5 پست

اگر توی گوشی همسرتون شماره یه دختره که بشناسید و بدونید با همسرتون قبل شما دوست و رابطه اجتماعی داشتن و الان مجدد ببینید و شوهرتون باهاش تماس گرفته و هیچی دیگه جز توضیحات شوهرتون نبینید فقط چکار میکنید ؟؟ شوهرتون به شما چیزی نگه و خودتون ببینید تو گوشی !!

عزیزم اول ازش بپرس که چرا این کارو کرده و بهش بگو تو خوشت میاد یه همچین حرکتی از من ببینی با یه مر ...

گفت توضیحات قانع کننده باشه مشکلی نیس دعوا مون شده بود و قهر بودیم بعد میگفت دختره به مادرم گفت میخوام واسه کار با شوهر من حرف بزنه بیاد شهرمون ولی من هیچ جور باور  نکردم خواستم قانع کنم خودم که مادرش باعث شد ولی چرا شوهرم زیر بار بره اخه بعد اسم منو پاک کرده بود از گوشیش ولی اسم دختره خیلی راحت سیو کرده بود بنظرت خیانت حساب میشه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گفت توضیحات قانع کننده باشه مشکلی نیس دعوا مون شده بود و قهر بودیم بعد میگفت دختره به مادرم گفت میخو ...

خب خودمو میزارم جای تو 

همسرم بره پیش یکی از دوستای دختر معمولیش که قبل ازدواج باهاشون یه چتایی داشته و اسم منم پاک کرده باشه

بی تعارف 

جررررررررررررررررررررررررش میدم

و بهش خیلی چیزا میگم 

و باز جرش میدم

در کل باید جر بدی

آخه ینی چی واقعا

خب خودمو میزارم جای تو  همسرم بره پیش یکی از دوستای دختر معمولیش که قبل ازدواج باهاشون یه چتای ...

من به دوست پسر دختره گفتم شوهرم فهمید منو دعوا کرد چرا رفتی به اون گفتی :))) 

من به دوست پسر دختره گفتم شوهرم فهمید منو دعوا کرد چرا رفتی به اون گفتی :))) 

حرفی ندارم من😐

نمیدومم چی‌بگم 

معذرت میخوام ولی همون لحضه باید جر میدادی الان دیگه فقد باید حرص بخوری