2777
2789

💘

خدایا شکررررررت بابت معجزه ت🥺🥺😍😍امروز اولین روز ماه ذی حجه سال ۱۴۰۰ بی بی چک من مثبت شد و انتظار سه ساله ی من به پایان رسید.. خدایا به حق این ماه عزیز هرکی منتظر بچه اس بهش ببخش و دلشو شاد کن💕💕💕💕💕💕💕💕💕

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

کلی چله ونذرو دعا.....خیلیم امیدواربودم ولی هیچی به هیچی

اتفاق هایی نمیوفته که امیدوار بشی؟

جا نزن شاید به بهای همین صبر و امید هات همون قدر هم خوشحالی پیش روت باشه پس ادامه بده خدا رو چه دیدی

اتفاق هایی نمیوفته که امیدوار بشی؟ جا نزن شاید به بهای همین صبر و امید هات همون قدر هم خوشحال ...

چرا خواستم نقل مکانه از تهران اومدم روستابخداپوسیدم اینجا...شوهرم اینجایییه به هیچ وجه راضی نیس شهرشوول کنه اینجا مستاجریم تنها کاری که تونستم انجام بدم راضیش کردم تهران خونه بخره اونم چندساله دست مستاجره

چرا خواستم نقل مکانه از تهران اومدم روستابخداپوسیدم اینجا...شوهرم اینجایییه به هیچ وجه راضی نیس شهرش ...

آها، خب عزیزم به نظر من شما همین توسل هاتون رو انجام بدین و تو ذهنتون باور داشته باشید که نقل مکان کردید به همون جایی که میخواید یعنی تصور کنید که الان اونجا زندگی میکنید(یعنی وقتی تو همین خونتون غذا میخوری، میخوابی تصور کن که تو خونه تهرانیتون هستید مطمعننن باشید این باور تو ناخودآگاهتون ثبت میشه و به واقعیت تبدیل میشه) و ایمان و باور داشته باشید که همسرتون به حرفتون گوش میدن چون از همین قانون جذب من خودم خیلی معجزه ها دیدم تو زندگی خودم و برای اینکه بهتر متوجه حرفم بشید حتما حتمااا کتاب چهار اثر از فلورانس اسکاول شین رو مطالعه کنید و مطمعننن باشید به زودی زود به خواستتون می رسید اگه به حرف هاش عمل کنید و ایمان داشته باشید که خدا راهی رو براتون باز میکنه❤