2777
2789
عنوان

در مورد اشپزخونه لطفا بیایین ..

362 بازدید | 21 پست

سلام خانوما ما تازه خونه ساختیم زیربناش بزرگه ها فقط نمی‌دونم چرا همش فک میکنم اشپزخونمون کوچیکه رو به سالن آشپزخونه باز هس اندازش سه در سه هست البته بدون کابینت حالا کابینتم که بیاد فک میکنم خیلی کوچیک بشه مطبخم داریم اما اونم کوچیکه خیلی 🤦شما بگین اندازه اشپزخونتون چقده 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهم این که کابینت اندازه کافی داشته باشی و نظم داشته باشی همه چی اوکی میشه

کابینت ک بالا زیاد داره ولی پایین فقط همون زیر سینگ میخوره و زیر گازم سه تا کشو میخوره و یه دونه هم کابینت کوچیک داره 

کابینت ک بالا زیاد داره ولی پایین فقط همون زیر سینگ میخوره و زیر گازم سه تا کشو میخوره و یه دونه هم ...

زیربنای خ‌نه ات چقدره 'اشپزخونه قلب خونه است چطور انقدر کوچیک گرفتی 'در ضمن کابینت هوایی زیاد کارایی نداره زمینی بیشتر بدرد میخوره

منم ساختم متراژ بزرگ آشپزخونه کوچک شده مطبخم نداره اصلن متراژی که میگن به چشم نمیاد  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب