سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 عنوان ماه ابی❤🌹 151 بازدید | 3 پست امشب شاهد ماه آبی باشیدماه آبی، پدیدهای نجومی در آخرین شب مرداد است که در شامگاه یکشنبه ۳۱ مرداد علاقهمندان میتوانند آن را در آسمان مشاهده کنند.ماه آبی، یک اصطلاح است و با بالا آمدن ماه در آسمان شب، از نارنجی به زرد تبدیل میشود. هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍 1400/05/31 | 20:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سوگند1393 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 جدی؟ اره😑😃 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍