2777
2789

اره

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه 

ولی یه بار ده سال پیش برای سرگرمی با دوستام رفتم یه فالگیری تو ولنجک خونش بود خیلی هم با کلاس بود همه رو درست گفت از گذشتم و آینده نزدیکم هنوز بهش فکر می کنم شاخام در میاد 

حلالم کنید و خدانگهدار   

دعانویس قطب منفی عرفان شرک هستش با دعا راه ورود اجنه به زندگی و قلب انسان باز میشه و انواع و اقسام مشکلات میاد سراغ آدم خدا برای ما کافی هستش و نیاز به وکیل دیگه ای نداریم

ضعفت را به خدا بده و او قدرتش را به تو عطا میکند🧡💫سوالات کنکوری و مشاوره انتخاب رشته و بیماری‌های دندان و اعصاب کشی و گرافی های دندان و سوال در باره رشته دندان پزشکی  در حد توان پاسخ میدم

به هییییچ عنوان اعتقاد ندارم.

چند نفر اطرافم دیدم که همش دنبال دعا و دعا نویسن ولی خب نیجه ای نداره.

من خودم کلاااا به هییییچ عنوان اینچیزا رو قبول ندارم

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌

ابدا عزیزم. حتی یه خانومی تو سایت باهاشون هم صحبت شدم میگفتن  دخترخالشون گرفتار دعای یه دعانویس یهودی شدن که موکل داشته میگفت کلی بدبختی و اذیت کشیدن تا پای اون موکل از زندگیشون بیرون بره یک ماه تو حرم امام رضا میومدن و میرفتن (توسل کرده بودن) تا آثار بدش از بین رفته

اللّهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.