نمیدونم ولی بهترین کار اینه که بعد از حموم کردن با یه دستمال سرمون رو بپوشونیم حتی تو تابستون
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
اره دقیقا من اشتباه کردم یه لحظه رفتم داخل اتاقی که کولر بود چیزی هم رو موهام نبود
پس احتمالا به خاطر همونه
فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
بعد حموم بخور بده بزار اب جوش بیاد .نمک بریز داخلش.چند قل که زد.زیر گاز رو خاموش کن.پتو بنداز سرت.تا حرارت گرما بره داخل بینی.چشماتو ببند.حرارت واسه جشم ضرر داره.من که انجام میدم تاثیر داره.هرچی خلط در میاد
خودمم چند روز پیش سردرد و گلو درد داشتم و قفسه سینم درد میکرد تست هم دادم کرونا نبود فکر کنم از آب سردی که میخوردم بود.
بخور گلاب خیلی خوبه،چند روز هم مخلوط آب جوش و عسل و آبلیمو بخور خوب میشی
12 روز دیگع دوزدوم واکسن باید بزنم خدا کنه حساسیت حمام دیروز باشه وگرنه نمیشه زد
برات صلوات میفرستم خوب بشی🥰
اگه تا اون موقع بهتر نشدی تست بده بعد واکسن بزن